Hoće li general Ante Gotovina odlučiti predsjedničke izbore i dovesti Milanovića na Pantovčak?

Hoće li general Ante Gotovina odlučiti predsjedničke izbore i dovesti Milanovića na Pantovčak?

Ispravnost teorije zavjere vjerovali ili ne, gotovo svi vjeruju u mogućnost postojanja zavjera , a to ima za posljedicu da svaka teorija zavjere više određuje utjecaj ne samo na one koji joj se priklanjaju, već i na one koji u nju vjeruju. Budućnost u kojoj će hrvatsku kao predsjednica voditi Kolinda Grabar-Kitarović, je budućnost u koju trenutno ne vjeruje većina Hrvata. Mediji prenose da je Kolindinu kampanju preuzeo osobno Andrej Plenković, koji mijenja taktiku i uključuje u tim Milijana Brkića i Vladu Galića. Za političke laike ništa novoga, a za političke stratege katarza za Kolindu. Miroslav Škoro svojom kampanjom na koljena je bacio HDZ, Andreja Plenkovića i njegove suradnike. Statistički 2% prednosti dobila je Kolinda, u odnosu na Škoru. Kada bi brojanje glasačkih listića bilo transparentno i kada u izbornom povjerenstvu ne bi bilo kesa-sesa, moguće da bi za predsjednika imali Miroslava Škoru? Što Kolinda i njen stožer ne znaju, ne vide ili riskiraju? Vlado Galić i Milijan Brkić, kao krojači razbijanju Domoljubne koalicije, poznati su po niz negativnih rabota. Uhićenje i nezakonito procesuiranje generala Željka Sačića, od strane MUP-a, uz posredovanje Milijana Brkića, neoprostiva je životna greška Brkića, piše portal Mega media.

Hrvatski branitelji će kazniti politiku premijera i šefa HDZ-a Andreja Plenkovića u drugom krugu predsjedničkih izbora. Ne treba zanemariti ni utjecaj generala Ante Gotovine u prijateljskoj vezi s Zoranom Milanovićem i Antom Kotromanovićem. General  Ante Gotovina uhapšen je od istih operativaca Kolinde Grabar-Kitarović. Milijan Brkić, Milorad Pupovac, Ivan Vrdoljak, Milan Bandić  za drugi izborni krug veliki su uteg-problem Kolinde Grabar-Kitarović i njenog izbornog rezultata.

Podsjetimo da je naš portal Totalno prvi još 24.11.2018 razotkrio plan dovođenja Milanovića na pantovčak, pa ponovimo gradivo:

“KUJE SE OPASAN PLAN” Tko dovodi bivšeg premijera i predsjednika SDP-a Milanovića na prag predsjednice Grabar-Kitarović?

Dok se još uvijek ne zna tko će krenuti u utrku za Pantovčak, mnogi se pripremaju i rade na tome. Imena još nema ali javnost uglavnom naslućuje tko bi mogao imati želju biti na ćelu države kao njen predsjednik. Ni aktualna predsjednica Grabar-Kitarović se do sada nije izjasnila, pa je sve sada samo nagađanje i kombiniranje s imenima.

No, nije da neki nešto i ne rade. Radi se skriveno od javnosti. Opipavaju se mogući izgledi ,a u posljednje vrijeme jedno ime se provlači medijima a to je bivši predsjednik SDP-a i premijer Zoran Milanović. Ima li on uopće ikakve šanse da zasjedne u tu fotelju? Javnost je o tome podijeljena. No da Zoki ne sjedi skrštenih ruku pokazuje i ova slika koju smo dobili ,a na njoj Zoran Milanović sjedi u vrlo zanimljivom društvu. Tu je bivši ministar obrane Kotromanović što je još i razumljivo ,ali što u tom društvu radi Vlado Galić, savjetnik aktualne predsjednice za nacionalnu sigurnost? Možda čuva sigurnost od Milanovića pa misli da je bolje da mu bude blizu. Tu su i generali Gotovina i Čermak pa se postavlja pitanje ima li Zoki naklonost generala.

Pristaše teorije zavjere imaju puno razloga da vjeruju u naizgled nemoguće stvari. Netko će reći da je taj plan poznat premijeru i šefu HDZ-a Andreju Plenkoviću i da ga potajno potiće i simpatirira, ne bi li zajedno s Bandićem neutralizirao struju iz svoje stranke koju predvodi Milijan Brkić.

Tko bi znao kakav se film vrti u svim tim glavama ali nekima je ostalo u sjećanju da sučeljavanje Milanovića i Plenković nije bilo “na nož”. Bilo je više prijateljsko pa su već možda obojica znali kako će jedan postati premijer a drugi će uz premijera doći do Pantovčaka. Teško je nešto sigurno reći jer u Hrvatskoj i ono što je ovako može završiti onako.

Uglavnom opušteni generali, savjetnik i Milanović jedini znaju o čemu se pričalo. A oni to sigurno neće ispričati nikome do trenutka kada će početi utrka za mjesto predsjednika. Politika je preteška forma za obične ljude jer u tome bijelo nije bijelo nego je bijelo crno, a i crno je bijelo, ovisi iz kojeg se kuta gleda. Za sada možemo gledati samo ovu sliku koja ima svoju za sada neispričanu priču.

“KUJE SE OPASAN PLAN” Tko dovodi bivšeg premijera i predsjednika SDP-a Milanovića na prag predsjednice Grabar-Kitarović?

Autor/ Totalno.hr

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI