Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović čestitala građanima Novu 2020. godinu, da u zajedništvu i domoljublju nastave raditi za bolju i prosperitetnu budućnost

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović čestitala građanima Novu 2020. godinu, da u zajedništvu i domoljublju nastave raditi za bolju i prosperitetnu budućnost

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović čestitala je u utorak građanima Novu godinu te im je zaželjela puno zdravlja, sreće i životnih radosti u 2020.

“Svim Hrvaticama i Hrvatima, svim hrvatskim državljanima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i iseljeništvu, želim svako dobro, puno zdravlja, sreće i životne radosti u 2020. godini”, stoji u objavi na stranicama Ureda predsjednice.

Građane je pozvala da u zajedništvu i domoljublju nastave raditi za bolju i prosperitetnu budućnost.

Hrvatska predsjednica i kandidatkinja za drugi predsjednički mandat Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je u utorak Krapinsko-zagorsku županiju te je u Mariji Bistrici poželjela svima sve najljepše u 2020. sa željom da nova godina bude najbolja do sada.

Posjet Zagorju Grabar-Kitarović počela je dolaskom u Oroslavje, gdje su je dočekali gradonačelnik Emil Gredičak i građani. Bili su tu i državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Zdravko Tušek i saborski zastupnik i predsjednik krapinsko-zagorske Županijske organizacije HDZ-a Žarko Tušek.

Nakon druženja s građanima u Oroslavju, posjetila je Gornju Stubicu, gdje je položila vijenac kod spomenika Rudolfu Perišinu.

U Mariji Bistrici je s desetak tisuća građana sudjelovala na dočeku Nove godine u podne. Svima njima predsjednica je poželjela sve najljepše u 2020. godini sa željom da im nova godina bude najbolja do sada.

Tijekom boravka u Zagorju Kolinda Grabar-Kitarović nije davala izjave novinarima.  (Hina)

Foto: Ured predsjednice RH

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI