Predsjednica Grabar-Kitarović poželjela učenicima, učiteljima i roditeljima uspješan početak nove školske godine

Predsjednica Grabar-Kitarović poželjela učenicima, učiteljima i roditeljima uspješan početak nove školske godine

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je, učenicima, učiteljima i roditeljima poželjela uspješan početak nove školske godine.

Drage učenice i učenici, roditelji, učiteljice i učitelji, profesorice i profesori i svi djelatnici u sustavu obrazovanja,

Nova školska godina uvijek iznova nosi novo uzbuđenje, posebno učenicima koji polaze u prvi razred osnovne, ali i srednje škole.

Od ove školske godine neki će od vas pohađati novi program koji je pripremilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja pod nazivom „Škola za život“. On već u svojem nazivu sadrži ono što obrazovanje i mora biti – učenje koje će vas naučiti spoznati i rješavati životne probleme služeći se znanjem sažetim iz svih predmeta, kao i njegovanjem produktivnih odnosa međusobnog poštovanja i pozitivnog natjecanja.

Drage cure i dečki, želim vam svima puno uspjeha u školi. Pronađite svoje interese i talente, njegujete ih i razvijajte. A vama, poštovani učitelji i profesori, želim vedrinu i zadovoljstvo u radu s vašim učenicima, kako bi vas pamtili po ljubavi i predanosti vašem pozivu, te svaku potporu države i lokalne zajdnice. Sretno svima! ,poručila je predsjednica Grabar-Kitarović.

Foto/Ured predsjednice RH

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI