Predsjednica Grabar-Kitarović spremna na sučeljavanje s Milanovićem: “Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada”

Predsjednica Grabar-Kitarović spremna na sučeljavanje s Milanovićem: “Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada”

Predsjednica Republike i predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović poručila je u utorak da je spremna na sučeljavanje sa Zoranom Milanovićem, kojega će u drugom krugu izbora pobijediti zahvaljujući kontaktiranju s građanima, svojim rezultatima i nesvađalačkom karakteru.

“Formula je biti među ljudima, raditi, pokazati rezultate i ljudima jasno i glasno reći, bez grubih riječi i svađanja, što mogu očekivati od nas”, izjavila je predsjednica novinarima na Badnjak tijekom obilaska zagrebačke tržnice Dolac.

Istaknula je kako je spremna na predizborna sučeljavanja sa SDP-ovim kandidatom Zoranom Milanovićem, te se nada da će teme debata biti izborni programi.

Za Milanovića je rekla kako sumnja da je promijenio karakter.

“Zapamtimo da smo svi nekako vjerni sebi i ja ne vjerujem u neke velike promjene. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada”, kaže Grabar-Kitarović.

Komentirajući dosadašnji tijek kampanje, rekla je da su nedostajale ekološke teme, a previše su dominirala ideološka pitanja o kojima predsjednik države ne odlučuje.

“Treba promicati upravo ekološke inicijative i borbu protiv nasilja, tu se može puno učiniti”, rekla je Graba-Kitarović te istaknula svoju borbu protiv plastike tijekom dosadašnjeg mandata. (Hina)

Foto: screenshot/ RTL/ Video: HINA

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI