Predsjednica Republike Grabar-Kitarović posjetila zagrebačku policiju i čestitala Novu godinu

Predsjednica Republike Grabar-Kitarović posjetila zagrebačku policiju i čestitala Novu godinu

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović Novu je godinu dočekala u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba, a prethodno je posjetila i zagrebačku policiju gdje su je dočekali zapovjednik zagrebačke policije načelnik Marko Rašić i zamjenik glavnog ravnatelja policije Josip Ćelić. Predsjednica je građanima iz Policijske uprave zagrebačke čestitala Novu godinu.

Čestitam svima novu godinu, da nam svima bude sretnija i uspješnija, rekla je predsjednica tijekom posjeta operativnom dežurstvu Policijske uprave zagrebačke.

Proteklu će godinu, rekla je, pamtiti po porastu optimizma. “Mislim da je bilo puno trenutaka, unatoč svim problemima s kojima se suočavamo, kada smo bili radosni, zajedno i kada smo to zajedništvo izrazili na najbolji mogući način”, rekla je predsjednica tijekom posjeta zagrebačkoj policiji.

Pohvalila je policiju za ponašanje prigodom povratka nogometne reprezentacije iz Moskve protekloga ljeta kada su “onako strpljivo radili s građanima i kada su noseći samo majice i šilterice održavali red među stotinama tisuća ljudi”. “Takva se scena na ulicama velikih gradova više ne viđa”, istaknula je predsjednica.

Tekst i video/Hina/Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI