Predsjednica Grabar-Kitarović obišla štandove sajamske manifestacije “Domaće je domaće” braniteljskih OPG-ova

Predsjednica Grabar-Kitarović obišla štandove sajamske manifestacije “Domaće je domaće” braniteljskih OPG-ova

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je u subotu ujutro obišla niz štandova sajamske manifestacije “Domaće je domaće” s autohtonim hrvatskim proizvodima koji predstavljaju više od 100 izlagača branitelja i članova njihovih obitelji, u organizaciji Udruge branitelja proizvođača Panonija.

Na sajmu kao što smo već objavljivali svoje proizvode izlažu hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji koji imaju registrirane OPG-ove, obrte, društva ograničene odgovornosti, udruge, zadruge i kućne radinosti, okupljeni u Udruzi Panonija.

Predsjednik Udruge branitelja proizvođača Panonija, Pavo Baotić rekao je da mu je iznimno drago jer je vrhovna zapovjednica predsjednica obišla njihov sajam i dala im punu podršku.

Na sajmu se predstavljaju hrvatski tradicijski proizvodi koje su “hrvatski branitelji oživjeli i koje čuvaju i održavaju u dragoj našoj Udruzi Panonija”, istaknuo je Baotić.

Iznimno kvalitetni tradicijski proizvodi koje Udruga branitelja proizvođača Panonija okuplja više od 300 raznih proizvođača.

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI