Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović: Vjerujem u zlato

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović: Vjerujem u zlato

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uživo je u Spaladium Areni pratila prvu utakmicu hrvatske muške rukometne reprezentacije na Europskom prvenstvu i 32-22 pobjedu protiv Srbije, a kao što je i njezin običaj utakmicu je pratila u dresu s tribine.

– Atmosfera je bila predivna, prava domoljubna. I utakmica je bila dobra, malo je ‘štekalo’ na početku, ali kasnije smo uhvatili tempo. Ja vjerujem da doista možemo doći do finala i vjerujem u zlato. Mislim da još samo malo možemo osnažiti igru u obrani. Ponosna sam i na navijače i zahvalna sam svima koju su zajedno sa mnom podržavali našu reprezentaciju i na najbolji mogući način prezentirali Hrvatsku. Ostanimo i dalje domoljubni, ponosni i dostojanstveni navijači.

Na pitanje zašto utakmice ne prati iz svečane lože, predsjednica je odgovorila: – Kao prvo, ne volim se izdvajati od ljudi, a kao drugo volim doći kao navijač i navijati, inače mogu gledati utakmicu doma pred televizorom. Poseban mi je gušt ovako doći i s drugim navijačima podržavati našu reprezentaciju. Kakvi su Vam daljnji planovi vezani za EP. – Planiram svakako otići i na finale, a za ostale utakmice ne znam koliko su stići – rekla je hrvatska predsjednica.

Autor/HINA/Foto/PIXSELL

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI