Sjednica VNS-a – Predsjednica Grabar Kitarović: Tajne službe zadužene za izradu posebnih mjera

Sjednica VNS-a – Predsjednica Grabar Kitarović: Tajne službe zadužene za izradu posebnih mjera

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović izjavila je u ponedjeljak da su na sjednici Vijeća za nacionalnu sigurnost zadužene tajne službe da izrade posebne mjere za korištenje medija kojima se dužnosnici služe u komunikaciji.

Predsjednica je tu izjavu dala uoči svečane akademije povodom Dana oružanih snaga, a nakon sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost koja je iza zatvorenih vrata održana na Pantovčaku.

Zadužili smo tajne službe od SOA-e do Ureda vijeća za nacionalnu sigurnost da se izrade posebne mjere, preporuke i zakonodavni okvir za korištenje raznih medija kojima se služimo u komunikaciji i za sigurnost klasificiranih informacija, rekla je predsjednica nakon sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost.

Oblik mjera predložit će službe, rekla je predsjednica.

Predsjednica je rekla i da će danas poslati pisani prijedlog za održavanje posebne sjednice Vlade na temu demografske politike.

Voljela bih da to napravimo u sinergiji jer držim da je demografija pitanje koje zahtjeva državni konsenzus kao podloga snažne razvojne politike, rekla je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. (Hina)

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI