Predsjednica Grabar-Kitarović poklonila hrvatske dresove Donaldu Trumpu i Theresi May

Predsjednica Grabar-Kitarović poklonila hrvatske dresove Donaldu Trumpu i Theresi May

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović večeras neće moći pratiti polufinalnu utakmicu na Svjetskom nogometnom prvenstvu jer sudjeluje na NATO samitu u Bruxellesu, no od tamo je poručila da će svim srcem biti uz našu reprezentaciju koja će večeras igrati protiv Engleske.

Poslala sam jutros Zlatku Daliću i svim našim Vatrenima poruku da se drže, da igraju najbolje i najljepše što mogu, neopterećeni rezultatom, ali neka igraju za sve obitelji, za naše mlade koji traže šansu u Hrvatskoj, za našu Hrvatsku, hrvatski narod i sve građane. I sve koji navijaju za Hrvatsku diljem svijeta, a vidjeli smo da takvih ima puno”, rekla je Grabar-Kitarović, prenosi Večernji list.

Hrvatska predsjednica Grabar-Kitarović u vrijeme utakmice će biti na radnoj večeri s predstavnicima NATO članica, no ističe da će pronaći način da nosi nacionalne boje, a s Vatrenima će biti svim srcem.

“Mislim da ne bi bilo u redu da baš nosim dres, doduše bit će sa mnom kraj mene, ali naći ću načina da pokažem kroz neki fizički element da smo s njima, u srcu, ovaj put ne na utakmici, ali da se vidimo u finalu”, zaključila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Predsjednica Grabar-Kitarović uoči NATO samita u Bruxellesu poklonila je hrvatske dresove američkom predsjedniku Donaldu Trumpu te britanskoj premijerki Theresi May, a to je objavila i na svojem Twitter profilu.

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI