Vlada RH predlaže Josipa Popovca za novog predsjednika Vijeća za elektroničke medije

Vlada RH predlaže Josipa Popovca za novog predsjednika Vijeća za elektroničke medije

Vlada je sa zatvorenog dijela sjednice u srijedu Hrvatskom saboru podnijela amandmane na prijedloge odluka o razrješenju i imenovanju dijela članova Vijeća za elektroničke medije, kojima predlaže da se s 31. kolovoza. na njegov osobni zahtjev, razriješi dosadašnji član i predsjednik Vijeća Damir Hajduk, te se novim predsjednikom s danom 1. rujna imenuje Josip Popovac.

Banski dvori su priopćili i da je Vlada Dušku Kunštek imenovala pomoćnicom ministra mora, prometa i infrastrukture. Ponovno je dala ovlaštenje državnom službeniku Hrvoju Debaču za obavljanje poslova ravnatelja Ureda za razminiranje, do provedbe javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Ureda za razminiranje, a najduže do šest mjeseci jer mu ovlaštenje istječe 1. srpnja ove godine.

Ovlaštenje državnom službeniku Željku Petkoviću ponovno je dano za obavljanje poslova ravnatelja Ureda za suzbijanje zlouporabe droga, do provedbe javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Ureda za suzbijanje zlouporabe droga, a najduže do šest mjeseci jer mu ovlaštenje istječe 5. srpnja.

Vlada je ponovno dala ovlaštenje državnoj službenici Nediljki Vuko za obavljanje poslova predstojnika Ureda državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji, do provedbe javnog natječaja za imenovanje predstojnika Ureda državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a najduže do šest mjeseci jer joj ovlaštenje istječe 1. srpnja.

Također, ponovno je dano ovlaštenje državnoj službenici Editi Grubišić za obavljanje poslova predstojnika Ureda državne uprave u Šibensko-kninskoj županiji, do provedbe javnog natječaja za imenovanje predstojnika Ureda državne uprave u Šibensko-kninskoj županiji, a najduže do šest mjeseci jer joj ovlaštenje istječe 4. srpnja. (Hina)

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI