Medved očekuje od Ćorića da postupi po pravomoćnoj presudi Upravnog suda u Splitu: Slavici ne pomažu ni dvije stranačke iskaznice

Medved očekuje od Ćorića da postupi po pravomoćnoj presudi Upravnog suda u Splitu: Slavici ne pomažu ni dvije stranačke iskaznice

Ministar hrvatskih branitelja umirovljeni general Tigrova Tomo Medved oglasio se na pravomočnu presudu Upravnog suda u Splitu kojom je poništeno rješenje o imenovanju Nelle Slavice za ravnateljicu Nacionalnog parka Krka, te dao bezuvjetnu podršku hrvatskoj braniteljici i znanstvenici dr.sc. Ljiljani Zmijanović.

Ministar Tomo Medved za naš portal potvrdio je da Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić mora postupati po pravomoćnoj presudi Upravnog suda u Splitu.

“Još nije donesena odluka da se Nellu Slavicu imenuje v.d. ravnateljicom NP Krka. U Ministarstvu zaštite okoliše i energetike nije zaprimljena odluka Upravnog suda tako da imate krivu informaciju”, rekao je Ćorić za N1.

Odluku Upravnoga suda u Splitu da poništi imenovanje Nelle Slavica za ravnateljicu Nacionalnoga parka Krka komentirala je Ljiljana Zmijanović riječima kako su to dobre vijesti ne samo za nju, nego za cijelu Hrvatsku.

Ovo su dobre vijesti ne samo za mene, nego za cijelu Hrvatsku, izjavila je Zmijanović koja je prema uputi o pravnom lijeku u ožujku podnijela tužbu splitskom sudu na rješenje o imenovanju Nelle Slavice. Zmijanović je, uz Slavicu, bila jedna od šest kandidata na natječaju za ravnatelja Javne ustanove Nacionalni park Krka.

Foto/Božidar Bebek

 

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI