Božićna čestitka potpredsjednika Vlade RH i ministra unutarnjih poslova dr.sc. Davora Božinovića: svima Vam želim mirne i sigurne blagdane

Božićna čestitka potpredsjednika Vlade RH i ministra unutarnjih poslova dr.sc. Davora Božinovića: svima Vam želim mirne i sigurne blagdane

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar unutarnjih poslova dr.sc. Davor Božinović uputio je čestitku za Božić te poželio svu sreću u Novoj 2020. godini uz obilje iznimnih postignuća.

Poštovane policajke i policajci, cijenjene djelatnice i djelatnici MUP-a RH, svima Vam želim mirne i sigurne blagdane, a posebice onim pripadnicima i pripadnicama hrvatske policije koji će ih provesti na dužnosti, na terenima diljem Lijepe naše, odvojeni od svojih najmilijih.

Profesionalno, godina koju ostavljamo bila je i više nego uspješna. Mnogo smo u njoj postigli, posebice u pogledu radnih uvjeta i materijalnih prava, no kao krovno postignuće ipak bih izdvojio međunarodni uspjeh koji je naše Ministarstvo postiglo za dobrobit cijele naše domovine, ali i čitave Europske unije, a to je ispunjenje uvjeta tehničke spremnosti za punopravno članstvo u zoni Schengena. Još jednom, čestitam vam na tome i svim ostalim rezultatima vašeg predanog rada na očuvanju ustavnog poretka Republike Hrvatske. Uvjeren sam da ćete jednako uspješno obavljati svoje odgovorne i zahtjevne policijske zadaće i u nadolazećoj godini, da ćete biti na razini koja se od vas i očekuje, na ponos svih nas, naših sugrađana i naše šire europske obitelji, jer i godina koja je pred nama, donosi nam mnoštvo profesionalnih izazova. U međunarodnom smislu prvenstveno kroz našu veliku i važnu ulogu u predsjedanju Vijećem Europske unije, a u nacionalnom preko svih redovitih poslova policije, s naglaskom na daljnjem učinkovitom suzbijanju krijumčarenja ljudi i s tim povezanog prekograničnog kriminaliteta. Stoga svima Vama želim da vas i u novoj godini prati jednaka predanost poslu, profesionalna odgovornost, etičnost i svijest da vlastitim postupanjem svaki od vas gradi i utječe na ugled naše institucije u zemlji i svijetu.

Neka vam 2020. godina bude godina obilja i iznimnih postignuća, u poslovnom i u privatnom životu, uz zdravlje, zadovoljstvo i sreću. Sretan Božić i Nova 2020. godina!, stoji u čestitki ministra MUP-a Davora Božinovića.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI