Potpredsjednik Hrvatskog sabora Milijan Brkić uputio apel: Budimo Velikog srca i pomozimo malom Lovri Hrčeku i njegovoj obitelji

Potpredsjednik Hrvatskog sabora Milijan Brkić uputio apel: Budimo Velikog srca i pomozimo malom Lovri Hrčeku i njegovoj obitelji

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić objavio je na svom Facebook profilu apel majke teško bolesnog 10-godišnjeg dječaka Lovre Hrčeka, koji nakon rođenja kao nedonošće i danas ima teške posljedice i potrebna mu je posebna skrb i njega.

“Pomozimo malom Lovri Hrčeku i njegovoj obitelji”

Dragi FB prijatelji, ovih dana obratila mi se majka 10-godišnjeg dječaka Lovre Hrčeka, koji nakon rođenja kao nedonošće i danas ima teške posljedice i potrebna mu je posebna skrb i njega. U postupku je procedura za odlazak na operaciju i intenzivne terapije u ortopedskoj klinici u Beču, budući se takve operacije ne izvode u RH, napisao je Brkić na Facebook-u.

Mali Lovro izborio se za život i bori se svaki dan zajedno sa svojom obitelji od kojih ima veliku ljubav i potporu, koji čine sve što je u njihovoj moći, ali ne mogu sami. Lovro bi unatoč teškoj dijagnozi na jesen trebao krenuti u školu za djecu s poteškoćama u razvoju uz asistenta.

Pozivam sve ljude dobra srca da pomognemo malom Lovri i njegovoj obitelji kako bi mogao živjeti što kvalitetnije i da mu se pruži prilika za samostalniji život koliko god je to moguće.

Veliko i iskreno hvala od srca!

Uplate možete izvršiti na tekući račun od majke, otvoren u PBZ-u, IBAN:HR3123400093211069920 (Snježana Hrček – pomoć za Lovru)”, stoji u postu Milijana Brkića na društvenoj mreži Facebook.
Autor/Totalno.HR/Foto/Ilustracija/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI