Gorski kotar postaje oaza za odmor, a kako i ne bi kada se tamo nalazi i najljepša planinska koliba! Uđete li u nju, nećete htjeti izaći

Gorski kotar postaje oaza za odmor, a kako i ne bi kada se tamo nalazi i najljepša planinska koliba! Uđete li u nju, nećete htjeti izaći

Posljednjih godina Gorski kotar postao je prava poslastica za kvalitetan odmor, a među mnogobrojnim prekrasnim odredištima, Fužine su zasigurno najbolje mjesto za odmor u planinama.

Fužine nude puno zanimljivog sadržaja, a špilja Vrelo zasigurno je jedno od najatraktivnijih mjesta u Hrvatskoj uopće. Snimao se u blizini i popularni film Winnetou pa tako nikako ne smijete zaobići ovaj dašak divljeg zapada koji je danas genijalni gradić za brojne posjetitelje.

Ipak, Fužine i Gorski kotar sinonim su za pravi odmor, a razlog tome su i brojne šarmantne planinske kućice koje vas svojim sadržajima ostavljaju bez teksta, a upravo jedna takva nalazi se u ovoj zelenoj oazi Lijepe Naše.

Zavirite u unutrašnjost Ville Fužine, raskošne drvene kuće koja se nalazi nadomak centra prekrasnih Fužina. Luksuzne kuće sve su traženije među domaćim i stranim gostima, no isti ti gosti imaju itekako velike zahtjeve pa tako luksuz uistinu mora biti luksuz.

Nije važno je li kuća velika ili mala, ali mora imati ono nešto… Baš kao ova kuća koja se smjestila na brijegu poviše fužinskog jezera Bajer s kojega pruža pogled koji oduzima dah. Usudili bismo reći kako je već i pogled dovoljan da bismo ušli u nju, no šarm koji ova kuća ima – tek slijedi.

Staklene stijene, uz prekrasan pogled, nude vam puno svjetlosti zbog koje će vaš boravak u Villi Fužine biti okupan suncem. Dnevni boravak krasi prelijepi kamin i udobne kožne garniture zbog čega će boravak u ovoj planinskoj kolibi zasigurno ostaviti dojam topline i kvalitetnog odmora.

Svatko tko je imao prilike ući u ovu gorsku ljepoticu, kazao je kako je riječ o najljepšoj planinskoj kućici. Rekli bismo da je ova ljepotica baš poput onih koje gledamo u filmovima i sanjamo da se nađemo u njoj s nekim dragim ljudima. Fužinska ljepotica ima čak tri spavaće sobe i dvije kupaonice, dok je kuhinja s blagovaonicom vrlo prostrana.

Interijer je toliko fantastičan da nudi čak i saunu s pogledom na jezero Bajer. Okućnica također nudi sadržaje za savršen odmor. Ako ste roštilj majstor čeka vas moderan roštilj, ali i jacuzzi u kojeg ćete zasigurno uskočiti tijekom boravka u najljepšoj planinskoj kući koja je idealna za uživanje i ljeti i zimi.

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI