POSLJEDNJI POZDRAV Tomislav Karamarko: Bio si ponosan, oče, i ja sam ponosan na tebe i tvoj život, na svaki tvoj dan i korak. “Da, tata, ti si naš anđeo!”

POSLJEDNJI POZDRAV Tomislav Karamarko: Bio si ponosan, oče, i ja sam ponosan na tebe i tvoj život, na svaki tvoj dan i korak. “Da, tata, ti si naš anđeo!”

Bivš šef HDZ-a Tomislav Karamarko na društvenoj mreži Facebook, zahvalio se svima koji su suosjećali s boli njegove obitelji i svima koji su došli na posljednji ispraćaj njegova oca Martina, koji je preminuo 26.01. a posljednji ispraćaj bio je 30.01. na Gradskom groblju Mirogoj u Zagrebu.

Moj otac Martin preminuo je 26. 1., a posljednji ispraćaj bio mu je 30. 1. 2020. godine. Zahvaljujem svima koji su…

Objavljuje Tomislav KaramarkoSubota, 1. veljače 2020.

Moj otac Martin preminuo je 26. 1., a posljednji ispraćaj bio mu je 30. 1. 2020. godine. Zahvaljujem svima koji su suosjećali s našom boli i svima koji su došli na njegov posljednji ispraćaj. Hvala vam što ste bili i jeste uz nas.

Dragi moj oče, otišao si zauvijek, tiho i skromno. A kako bi ti drugačije… Živio si za nas, svoju obitelj, neumorno emotivan i pažljiv. Volio si i ovu našu Hrvatsku i zbog te ljubavi stradavao. No kompromise nisi radio. Bio si ponosan, oče, i ja sam ponosan na tebe i tvoj život, na svaki tvoj dan i korak. Posebice na teške, uzničke korake Križnog puta i svega onoga što je slijedilo. Hrvatska nije bila blaga prema tebi. Ali zato znam tko ti je uzvraćao ljubavlju “do neba i sunca” – tvoja najdraža bića, tvoji unuci Lana, Martin i mala Kata koja je rekla da si otišao “na nebo, kod anđela, i da nas čuvaš”. Da, tata, ti si naš anđeo!

Foto: Izvor/ Jutarnji list/ Damjan Tadić/ CROPIX

 

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI