U DRUŠTVU GENERALA – Gotovina posjetio Rojsa u staračkom domu, 102- godišnji djedica oduševljen

U DRUŠTVU GENERALA – Gotovina posjetio Rojsa u staračkom domu, 102- godišnji djedica oduševljen

Prije malo više od mjesec dana družili smo se s umirovljenim generalom Ljubom Ćesićem Rojsom koji u staračkom domu na Ksaveru odrađuje kaznu, nakon što je proglašen krivim da je kao pomoćnik ministra obrane otpisao Hrvatskom dragovoljcu 3 milijuna kuna duga, a klubovima iz Hrvatske i BiH omogućio besplatno korištenje ugostiteljskih objekata MORH-a, prenosi RTL.

Svakog dana punih osam sati Ćesić Rojs s umirovljenicima boja jaja, pije kavu i pomaže im svakodnevicu učiniti lagodnijom, a ovih dana ta kazna se bliži svom kraju.

Nova zanimljivost vezana uz umirovljenog generala Rojsa očituje se u tome što ga je jutros došao posjetiti njegov prijatelj, također umirovljeni general Ante Gotovina.

Zajedno su pozirali s jednim djedicom iz staračkog doma koji ima 102 godine, a od samog Rojsa doznajemo kako mu je u petak gotov rad za opće dobro.

Gospodin Šurina (djedica sa slike) dobio i poljubac od Gotovine te mu nakon toga rekao da ‘sada može umrijeti’.

“Dok ste bili u Haagu, više je suza bilo proliveno za generalima, nego što je Savom proteklo vode. Obilazli su me skoro svi generali, do sada njih preko 25”, također je poručio Gotovini.

Ljubo Ćesić Rojs je inače 20. veljače proslavio 60. rođendan, a tom je prilikom od bivšeg dugogodišnjeg predsjednika mladeži HDZ-a Višeslava Dokoze iz Starigrada Paklenice dobio tortu sa zanimljivom posvetom.

“Ipak sam ja počasni građanin Starigrada Paklenica”, poručio je Rojs.

Rojsa su proteklih dana posjetili mnogi prijatelji generali, pa ne čudi ovakvo oduševljenje, posebno kod spomenutog djeda Gabrijela Šurine.

Stanarima je Ljubo Ćesić Rojs već prirastao srcu jer im je uvijek bio pri ruci, što god im je trebalo.

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI