Pompeo: Vlada SAD-a iznimno stabilna unatoč Trumpovoj zarazi koronavirusom. “Nadamo se da će se prva dama i predsjednik brzo oporaviti”

Pompeo: Vlada SAD-a iznimno stabilna unatoč Trumpovoj zarazi koronavirusom. “Nadamo se da će se prva dama i predsjednik brzo oporaviti”

Američki državni tajnik Mike Pompeo rekao je u razgovoru za Hinu u Dubrovniku da američka vlada ostaje iznimno stabilna unatoč činjenici da je Donald Trump zaražen koronavirusom.

“Nadamo se da će se prva dama Melania i predsjednik Trump brzo oporaviti, dosad su dobro. Američka vlada ostaje i dalje iznimno stabilna”, naglasio je Pompeo u intervjuu za Hinu.

Još nije poznato koliko će Trumpova zaraza utjecati na izbornu kampanju i njegovo nastojanje da osvoji drugi mandat.

“Do izbora imamo još 30 dana, vjerujemo da ljudi u Americi imaju jasan izbor i da će imati prigodu izraziti to za četiri tjedna”, kazao je Pompeo. Američki izbori održavaju se 3. studenoga.

Američki predsjednik objavio je noću na petak da je pozitivan na covid-19, a također i njegova supruga Melanija. Oboje su zasad bez simptoma i u izolaciji.

Nakon što je je  Trump izvijestio da je pozitivan na koronavirus, Pompeo i njegova supruga u zrakoplovu za Dubrovnik su testirani na koronavirus i oboje su bili negativni.

Državni tajnik se s Trumpom posljednji put susreo 15. rujna u Bijeloj kući. To je četvrti put u dva tjedna da je testiran i svaki je put bio negativan.

Izvor/ Hina/ Foto: HINA/ POOL/ Damir SENČAR

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI