POLITIKA U BiH I HRVATSKOJ POSTOJI KAO “SMOKVIN LIST” ZA BOGAĆENJE BALKANSKIH PROFITERA?!

POLITIKA U BiH I HRVATSKOJ POSTOJI KAO “SMOKVIN LIST” ZA BOGAĆENJE BALKANSKIH PROFITERA?!

Živimo u vremenu političkih opačina opsjednutim događajima prošlog vremena za nas više neponovljivog vremena. Vremena koje nikome ne nudi ništa dobroga osim patnje, sramote, prijezira i osuda. Počeli smo se kao društvo gubiti u traganju za istinom, misleći da je istina na nekom mjestu, u nekom vremenu ostala zagubljena, a ona je u biti tako blizu koliko nama i treba, ona je u nama, čeka svoj trenutak da se pojavi ondje gdje joj je mjesto. Kroz sva pitanja i propitivanja ulovi nas onaj trenutak kada kažemo: “Vrijeme je za istinu!” U današnje vrijeme možemo uredno kazati da je Hrvatska postala prekretač u borbi protiv organiziranog kriminala, riješavanju starih slučajeva koji vape za istinom ali za neke to ne vrijedi, za njih je Hrvatska Obećana zemlja ili Pakao, gdje se množe kockari, kurve, lihvari, profiteri, gangsteri svih profila? Bez obzira, medijska borba – borba istraživačkih novinara usprkos svemu traje i opstaje, bez obzira na sve nepravde i razočaranja.

U Hrvatskoj temelji političkih stranaka su dovedeni u krug korupcije i kriminala, u ralje po novom europeiziranih udbaša nove generacije, pod okriljem staroga operativnog kova tih demonskih sila koji proždiru one koji se usude govoriti istinu. Po našim najnovijim informacijama temelj hrvatske države i stup političke demokracije otet je i s njime upravljaju bivši visokopozicionirani djelatnici ondašnje jugoslavenske UDBA-e. Odluku da se upustimo u ovu osjetljivu temu donijeli smo razborito, bez imalo straha i bojazni o nekakvoj osveti njihovih paraobavještajnih i političkih struktura. Jesmo li svi mi izravni krivci za današnju katarzu hrvatske i potpunu izoliranost naroda u odlukama vlasti koja je dovela državu u ruke elitinih ubojica UDBA-e i koja svjesno po njihovom nalogu vodi državu u dužničko ropstvo i u konačnu propast?

Mi osobno ne snosimo ni najmanju krivicu jer već godinama se borimo i ukazujemo ljudima koji su stvarali ovu zemlju na politički kriminal i korupciju, sluha nema a očito ga ne će ni biti. Političari su dozvolili da nas sve zajedno kao zvijeri vrebaju ratni profiteri, politička hobotnica bivših djelatnika zloglasne službe UDBA-e. Stvorili smo za njih takav politički sustav što je ništa više nego li zvjersko gospodarsko krvoproliće gdje oni prikrivaju svoju pljačku dok naši mladi to svakim danom gledaju i ne razumiju da su baš oni krivi za njihov odlazak iz Hrvatske.

Političke stranke samo su “smokvin list” za bogaćenje balkanskih profitera i bogaćenje njihove zločinačke organizacije. Tako smo mogli vidjeti na primjeru u Bosni i Hercegovini kako bivši suradnik UDBA-e i KOS-a jedan od čelnih ljudi Federacije BiH Dragan Čović i čelnik Republike Srpske Milorad Dodik uz pomoć bivših visokih službenika UDBA-e Stanka Čolaka i Božidara Spasića te pojedinih čelnika političkih struktura u Hrvatskoj vrše izravne udare i prijetnju Nacionalnoj sigurnosti u BiH tako i u Hrvatskoj, pokušavajući srušiti od čelnika Obavještajno – sigurnosnih agencija sve do sudskih i pravosudnih organa. Jesmo li spremni na istinu u ovakvoj kriminalnoj i krvavoj tranziciji? Jesmo li se kao društvo spremni suočiti s mučnim činjenicama i priznati sami sebi da smo naivno nasjeli na njihovo političko domoljublje i njihovu ideologiju koju nam oni prezentiraju kroz politiku kako i u Bosni i Hercegovini tako i u Hrvatskoj. Prokleta nam bila ta “Hrvatska šutnja”!

Dozvoljavamo da iznad svega našom zemljom upravljaju i sudbinu nam kroje iznad svega ratni zločinci, kriminalci, pljačkaši i političke doušničke “GUBE”. Zbog takve šutnje u našoj europskoj Hrvatskoj svako četvrto dijete je gladno i bježi za boljim životom u svijet, u nepoznanicu, u potragu za boljom budućnosti. Pognimo glave i recimo sami sebi: “Zašto to dozvoljavamo?” Ovo što se događa ispred naših očiju to je gore od izravnog pucnja u naša prsa, u naše srce, tu se zatire, ubija se i likvidira hrvatski narod, bez obzira na vjeru. Zatiru se i ubijaju moralno i materijalno, baš svi! U Hrvatskoj tako i u susjednoj nam Bosni i Hercegovini – To su jahači Apokalipse! To su zvijeri koje ruše službe sigurnosti, ruše institucije koje razotkrivaju njihove opačine. Ekipa koja pljačka Hrvatsku – Bosnu i Hercegovinu ne smijemo ih zvati njihovim pravim imenima? No, oni zaboravljaju da pravda ipak pobjeđuje, tako će i ovoga puta. Jer došlo je vrijeme da kažemo: “DOSTA!”

Autor/ Totalno.hr/ Izvor/ Vijesti BiH/ M.K

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI