Policijski službenik Duje Podrug odlikovan medaljom Grada Zagreba: “Duje, hvala!”

Policijski službenik Duje Podrug odlikovan medaljom Grada Zagreba: “Duje, hvala!”

Policijski službenik Policijske uprave zagrebačke Duje Podrug, u povodu Dana grada Zagreba uručena mu je Medalja Grada jer kao policijski službenik služi na ponos građanima u Zagrebu.

Podsjetimo, Duje Podrug je na svečanosti obilježavanja Dana policije u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“ 27. rujna, 2019. godine proglašen policajcem godine zbog sprječavanja pljačke banke na zagrebačkom Črnomercu.

Duje je svoju novčanu nagradu podijelio crkvenoj organizaciji, sportskoj udruzi i udruzi za zaštitu žena od nasilja u obitelji, u Vukovaru je novčani iznos darovao i Vukovarki koja sama odgaja petero djece.

Velikodušnog kriminalističkog policajac Duju zbog svoje profesionalnosti, hrabrosti i socijalne osjetljivosti zagrepčani zasigurno čekaju da mu zahvale kad god i gdje god da ga vide. Uz velike zahvale Duji i zagrebačkoj policiji. Duje je bio nominiran od HVIDRA-e Grada Zagreba i Sindikata policije. Hvala što činite dobro. Duje, hvala!

Među visokim uzvanicima na ovogodišnjoj dodjeli prisustvovalo je i izaslanstvo Vlade Republike Hrvatske predvođeno premijerom Andrejem Plenkovićem. Premijer Plenković je čestitao Zagrepčanima i Zagrepčankama Dan grada, te je čestitao svim dobitnicima a pogotovo hrabrom zagrebačkom policajcu Duji Podrugu.

Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI