Akcija “Tebra” – Policijska akcija iz Hrvatske se preselila i u BiH, u Ljubuškom uhićene dvije osobe

Akcija “Tebra” – Policijska akcija iz Hrvatske se preselila i u BiH, u Ljubuškom uhićene dvije osobe

Dvije osobe uhićene su u petak na području Ljubuškog u Bosni i Hercegovini u akciji povezanoj s onom što ju je ranije tijekom dana započela policija u Hrvatskoj privodeći veći broj osoba umiješanih u organizirani kriminal.

U raciji koju su proveli pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) u Ljubuškom su uhićeni muškarac i žena a policija je pretražila najmanje četiri objekta u tom mjestu, prenijeli su lokalni mediji.

Policijske racije u BiH provode se po nalogu Tužiteljstva BiH a vjeruje se kako su na meti osobe povezane s krijumčarenjem droge.

“Dnevni avaz” navodi kako se operacija u BiH vodi pod kodnim nazivom “Tebra” a navodno je izdan nalog Suda BiH za uhićenje još dvije osobe.

Hrvatska policija je tijekom dana uhitila više osoba na području Zagreba i otoka Raba a sumnjiči ih se za palež automobila, premlaćivanje i raspačavanje droge.

Kako javljaju BiH mediji službenici MUP-a Republike Hrvatske pronašli su i zaplijenili oko 200 kilograma droge skank, dok su na području Bosne i Hercegovine pripadnici SIPA-e pronašli blizu 300 kilograma narkotičkih sredstava.

Autor/Hina/Totalno.hr/Foto/Dnevni avaz

About Author

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI