POLICIJA: U vozilu zagrebačkih registarskih oznaka na autocesti A-1 pronađeno 6497 kutija cigareta

POLICIJA: U vozilu zagrebačkih registarskih oznaka na autocesti A-1 pronađeno 6497 kutija cigareta

Tijekom selektivne dubinske kontrole na autocesti A-1 u smjeru zagreba, Policijski službenici Postaje granične policije Metković su jučer u osobnom vozilu zagrebačkih registarskih oznaka zapljenili 6497 kutija cigareta bez nadzornih markica o podrijetlu, izvijestili su u srijedu iz MUP-a.

Prilikom obavljanja selektivne dubinske kontrole policijski službenici Postaje granične policije Metković su jučer, 16. ožujka, nešto prije 14 sati, na autocesti A-1 u smjeru Zagreba, zaustavili osobno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 57-godišnji hrvatski državljanin.

Obzirom da je u vozilu zamijećena veća količina cigareta za koju 57-godišnjak nije posjedovao potrebnu dokumentaciju, posumnjalo se na nezakonitu trgovinu zbog čega je zatražen nalog za pretragu vozila.

Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku danas u prijepodnevnim satima pretraženo je spomenuto vozilo kada je pronađeno ukupno 6497 kutija cigareta različitih proizvođača bez nadzornih markica o podrijetlu.

Pronađene cigarete su oduzete uz potvrdu, a osumnjičeni 57-godišnjak je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, kazneno prijavljen za kazneno djelo „Nedozvoljena trgovina“, stoji u priopćenju MUP-a.

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI