Policija u Travnom pronašla tijelo mrtve osobe

Policija u Travnom pronašla tijelo mrtve osobe

Policija je pronašla tijelo osobe u stanu usmrćene oštrim predmetom i ima mogućeg počinitelja koji je doveden u policijsku postaju, na mjestu događaja je zamjenik Županijskog državnog odvjetništva i provodi se očevid, doznaje se u subotu u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Radi se o jednom od stanova, kako se neslužbeno doznaje su zagrebačkom naselju Travno u Ulici Božidara Magovca.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ) Hini je rečeno da su dvojica muškaraca živjela u istom kućanstvu, u stanu u Ulici Božidara Magovca, a prema neslužbenim medijskim napisima vjerojatno je riječ o ocu i sinu, odnosno da je 41-godišnji sin ubio 77-godišnjeg oca oštrim predmetom.

Na očevidu je bio zamjenik Županijskog državnog odvjetništva. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim muškarcem, kojeg policija sumnjiči da je počinio ubojstvo.

Prema medijskim navodima liječnik Hitne pomoći je jutros mogao samo proglasiti smrt 77-godišnjeg muškarca, koji je bio izboden oštrim predmetom. Neslužbeno se doznaju da je 41-godišnjak sam pozvao policiju, koja ga je po dolasku privela u policijsku postaju.

Očevid u stanu na petom katu zgrade u Ulici Božidara Magovca u naselju Travno trajao je cijelo jutro. Neslužbeno se također doznaje da je privedeni 41-godišnjak imao dugogodišnjih psihičkih problema te je bio na liječenju.(Hina)

Foto/Marko Prpic/PIXSELL

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI