ZADAR – Hrvatska policija sudjelovala u humanitarnoj utrci “Wings For Life World Run 2018”

ZADAR – Hrvatska policija sudjelovala u humanitarnoj utrci “Wings For Life World Run 2018”

Jučer je u Zadru održana humanitarna utrka pod nazivom Wings For Life World Run koja se istovremeno trči diljem svijeta radi prikupljanja sredstava za istraživanje liječenja bolesti i oštećenja leđne moždine.

Na utrci je sudjelovao rekordan broj natjecatelja, njih preko 8 i pol tisuća. Među natjecateljima sudjelovalo je preko 80 trkača pripadnika policije, sadašnjih i bivših polaznika Policijske akademije s profesorima i odgajateljima te policajci Policijske uprave zadarske na čelu s Krunoslavom Borovcem, načelnikom Uprave policije.

Veličanstveni događaj uveličali su i padobranci koji su svojim doskocima na Liburnsku obalu pozdravili natjecatelje i tisuće gledatelja na zadarskoj rivi.

Zadar i Zadrani i ove godine bili su odlični domaćini sudionicima utrke, brojnim turistima i građanima.

Točno u 13 sati s Liburnske obale u Zadru krenula je globalna utrka Wings for Life World Run 2018, kojoj je po peti puta za redom, izmedju 34 zemlje svijeta sa šest kontinenata, domaćin Hrvatska, odnosno Zadar. Zadarski Wings for life jedan je od najbrojnijih u svijetu. Pobjednik utkre bio je Austrijanac Karl Aumayr koji je istrčao 68 kilometara. Među natjecateljicama pobjednica je bila Slovakinja Martina Burzova s istrčanih 32 kilometra.

Autor/Totalno.HR/Foto/MUP

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI