Policija uhitila i treću osobu koja se dovodi u vezu s napadom na 77-godišnjaka u Puli

Policija uhitila i treću osobu koja se dovodi u vezu s napadom na 77-godišnjaka u Puli

Na području Zagreba u nedjelju u večernjim satima uhićen je i treći muškarac kojeg policiija dovodi u vezu s napadom na 77-godišnjaka u Puli, objavili su u nedjelju navečer iz Policijske uprave istarske.

Pulska policija je u nedjelju oko 11,50 sati zaprimila dojavu iz pulske bolnice da se kod njih nalazi muškarac koji je ozlijeđen u Ulici Danteov trg u Puli, navodi se u priopćenju.

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da su tijekom noći tri nepoznata počinitelja nakon verbalnog sukoba, fizički napali 77-godišnjeg muškarca.

Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Policija je u nedjelju u večernjim satima uhitila tri muškaraca koji se dovode u vezu s događajem – jedan je uhićen na području Pule, a dvojica na području Zagreba.

77-godišnjak, kojeg su na terasi pulskog kafića Old City Bar na Danteovom trgu brutalno napala trojica mladića s maskama na glavi, ispričao je za Glas Istre što se dogodilo.

“Došli su oko šest sati i dirali hrvatsku i istarsku zastavu koje vise na terasi. Upozorio sam ih da to ne čine, a oni su rekli da u 9:30 sati moraju na postrojavanje u vojsku te da su pred zastavom svaki dan. Onda su otišli i vratili se nakon sat vremena s palicama, maskama i kapuljačama na glavama. Nisu ništa rekli, samo su me počeli tući. Udarali su me u glavu, u ruku, a nakon što sam pao, nogama su me tukli po rebrima”, rekao je muškarac, koji je u kafiću gdje se napad dogodio radio kao čuvar inventara.

Trenutno se nalazi u bolnici jer su mu slomljena tri rebra i ruka.

Divljanje huligana snimile su nadzorne kamere, a policija još uvijek provodi ispitivanja.

Inače, policija je tijekom dana intenzivno radila na ovom slučaju te je razgovarala s napadnutim muškarcem i vlasnikom kafića koji je istražiteljima dao snimke s nadzornih kamera.

Glasu Istre je potvrđeno da će sva trojica napadača biti prijavljena za kazneno djelo nanošenja tjelesne ozljede.

Izvor/Hina/N1/Foto/Ilustracija/Slobodna Bosna

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI