Policajka uzela dječaka u naručje i oduševila sve prisutne: Bravo policija!

Policajka uzela dječaka u naručje i oduševila sve prisutne: Bravo policija!

Zbog dočeka člana hrvatske nogometne reprezentacije “Vatrenih” Marjia Mandžukića više od 40.000 Brođana i posjetitelja iz drugih dijelova Slavonije u srijedu su još jednom rasplamsali navijački plamen na obali Save.

Iz Policijske uprave brodsko-posavske dostavili su nam posebnu fotografiju koju im je poslao otac djeteta kojega policajka drži u naručju, piše Brodski portal.

Ona je na dočeku Marija Mandžukića u Slavonskom Brodu skinula kapu i pozirala s dječakom, čiji otac je bio pun hvale za taj potez.

– Bravo policija! Nakon što se jučer na brodskom korzu na dočeku Maria Mandžukića ova prekrasna policajka slikala s mojim sinom, sva djeca okolo su rekla da će biti policajci kada narastu. Njezin osmjeh ih je sve kupio. Stvarno je oduševila sve okolo kada je skinula svoju kapu i dala mom sinu da se slika s njom. Naklon do poda! Ako joj ne možete dati jedan bar jedan slobodan dan za promociju policije, onda joj barem dajte peticu za zalaganje. Svaka čast! – nahvalio je otac dječaka policajku čija je gesta mnoge oduševila.

Na Mandžukićevom dočeku u Slavonskom Brodu okupilo se više 10-15 tisuća ljudi iz cijele Slavonije, prema informacijama PU brodsko posavske.

Foto/MUP

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI