ČELNICI EUROPE POKUŠAVAJU SVRGNUTI DOMOLJUBNOG AMERIČKOG PREDSJEDNIKA TRUMPA S VLASTI! HOĆE LI HRVATSKU SLUGANSKA POLITIKA PREMA EU KOŠTATI?

ČELNICI EUROPE POKUŠAVAJU SVRGNUTI DOMOLJUBNOG AMERIČKOG PREDSJEDNIKA TRUMPA S VLASTI! HOĆE LI HRVATSKU SLUGANSKA POLITIKA PREMA EU KOŠTATI?

Neredi u SAD-u potresaju ne samo Ameriku nego i cijeli svijet. Uzroci nereda su poznati ali čini se da netko sve više potpiruje vatru koja je ionako već prejako planula. Ovo sada više nisu protesti protiv policajca koji je ubio afroamerikanca jer njihov je cilj ispunjen njegovim uhićenjem. Američki predsjednik Donald J. Trump u svojoj je reakciji na nemire pozvao demokratske gradonačelnike i guvernere da pokažu “čvrstinu” optužujući istodobno Antifu, labavu mrežu ljudi koja često promiče krajnje ljevicu, za sijanje nemira. On je u nedjelju najavio kako će proglasiti Antifu terorističkom organizacijom što je vrlo pametan potez jer opće poznato je da to sve financiraju nasljednici komunističkih čelnika.

Sada je očito da se netko umiješao među protestante kako bi ih vodio dalje u demonstracijama, koje bi se mogle pretvoriti u pokušaj svrgavanja Trumpa s vlasti.

Lijevi antifa prosvjedima napadaju Trumpa, a to dobro koristi i iskorištava Biden, tako da je sasvim jasno da to više nisu prosvjedi protiv policije nego protiv Trumpa, a Europa to potpomaže jer ne žele desniju vladu u SAD-u najmoćnijoj zemlji na svijetu. Sve to dobro iskorištava i Kina koja je pandemijom koronavirusa pokušala srušiti najsnažniju silu na svijetu Ameriku a dobila neočekivani efekt širenja virusa po cijelom svijetu sve s ciljem jačanja kineskog gospodarstva.

U cijelom tom spletu događaja zanimljivo je postaviti pitanje zašto Plenkovićeva vlada podržava napade na administraciju Trumpa. Svemu tome mogla bi biti naša tradicionalna sluganska politika prema Europskoj uniji i Von der Leyen i Angeli Merkel, a ne promijeni li Plenković ubrzo ploču sve bi nas građane Republike Hrvatske to moglo dugoročno dovesti do propasti, jer Europska unija je pred raspadom. A pritom zaboravljamo kako su naši prirodni saveznici Amerika i Izrael.

Hoće li prevladati razum, vidjet ćemo. A nadamo se da to neće biti prekasno.

Autor/ Totalno.hr/ Foto montaža/ Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI