“Velika pobjeda Dinama” Nenad Bjelica: Ovo mi je jedna od dražih pobjeda u karijeri

“Velika pobjeda Dinama” Nenad Bjelica: Ovo mi je jedna od dražih pobjeda u karijeri

Maksimir je doživio jednu lijepu rujansku večer u kojoj je Dinamo osvojio prva tri europska boda i zasjeo na čelo svoje grupe. U susretu 1. kola D skupine Europske lige nogometaši Dinama su u Zagrebu slavili protiv turskog Fenerbahčea s 4-1 (2-0).

Preko 17 tisuća gledatelja došlo je na stadion da navinanjem podrži jedan novi Dinamo koji je procvao pod dirigentskom palicom trenera Nenada Bjelice. Završilo je 4:1 za Dinamo protiv ponajboljeg turskog kluba Fenerbahčea a moglo je biti i još više golova u mreži gostiju. No i to je bilo dovoljno za veliki pljesak modrima na kraju utakmice. Strijelci za Dinamo bili su Hajarović dva puta, Šunjić i Olmo.

-Ponosan sam na svoje igrače i sretan zbog dobre igre a i efikasnosti koju smo pokazali –rekao je na kraju utakmice trener modrih Nenad Bjelica- Zahvalio bi i divnoj publici koja nas je nosila cijelu utakmicu i stvorila dodatni motiv mojim igračima. Nema zvijezda u momčadi ali nas krasi zajedništvo i vjerujem da smo na dobrom putu da postignemo još bolje rezultate. Praktički smo odigrali utakmicu bez greške a meni osobno je ovo jedna od tri najdraže pobjede u mojoj trenerskoj karijeri.

Dinamo se sada okreće domaćem prvenstvu a slijedeću utakmicu euro lige igrat će u gostima kod Anderlehta koji je u prvom kolu izgubio od Saparata iz Trnave 0:1.

Tekst i foto/Željko Krznarić

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI