HDZ treba Plenkoviću objasniti – Uzvisi sebe ali ne ponizi druge jednostavna je formula

HDZ treba Plenkoviću objasniti – Uzvisi sebe ali ne ponizi druge jednostavna je formula

Opet se ukazao hravtski premijer i predsjednik HDZ-a Plenković svojim javnim nastupom i u Požegi poručio da će građani birati hoće li dati glas onima koji su im osigurali zdravlje, radna mjesta i gospodarski rast ili pak grupacijama koje su sami sebi cilj.

Plenković opet udara po Domovinskom pokretu Miroslava Škore i Mostu te krivi ih da su odgovorni za to što je na Pantovčaku kandidat SDP-a. Zaboravlja da i ptice na grani znaju da su upravo on i Milanović stari “pajdaši” koji su zajedno utekli u diplomaciju da nebi branili našu domovinu od srpskog agresora, ali ok, razumijemo, anemičnost je u to vrijeme bila koronavirus pa i to mu možemo oprostiti. Pomalo i bahato govori za Bernardića za kojeg kaže da se svojim izjavama diskvalificirao za bilo kakvu funkciju, ali koga briga za Beru jer njega i njegova stranka potkopava. Mostu i Škori spočitava i to da su u kampanji pozivali glasače da ne izađu na izbore ili da u drugom krugu prekriže listić, a upravo u sebi treba tražiti krivca. Svi naši kandidati pa i Plenković uvijek u predizborno vrijeme zaborave što znači poniznost i korektnost a to je ono što birači itekako osjete. Uzvisi sebe ali ne ponizi druge jednostavna je formula.

Možda bi svi članovi HDZ-a trebali ustati protiv takvog svog predsjednika jer ih svojim postupcima i retorikom protiv Domovinskog pokreta gura u oporbu svoju stranku, stožernu stranku hrvatskoga naroda. Samo članovi stranke moraju razmisliti svojom glavom i odlučiti može li Plenković biti njihov lider ili ne. Ili će čekati da se nađu u oporbi pa da onda rješavaju svoje probleme.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI