OPA, SPREMA LI SE PLENKOVIĆU NIKAD VIĐEN POTOP? HDZ-ovci iz Dubrave se “grle” sa čelnikom Domovinskog pokreta Škorom

OPA, SPREMA LI SE PLENKOVIĆU NIKAD VIĐEN POTOP? HDZ-ovci iz Dubrave se “grle” sa čelnikom Domovinskog pokreta Škorom

Nešto neviđeno moglo se vidjeti u zagrebačkoj Dubravi. Dogodio se bliski susret treće vrste u trenutku kad je čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro sa svojim suradnicima naletio na kandidate druge izborne jedinice HDZ-a Bačića, Deura i Šukundu.

Čovjek bi očekivao da će se ljuti protivnici obračunati bar verbalno a inače obje strane ne štede riječi. Naprotiv, susret je bio miroljubiv i prijateljski. Čak su i Janjevci, koji oduvijek podupiru HDZ ostali mirni kad su padale zajedničke slike. Na slici: Milan Vrkljan (Domovinski pokret), Ante Deur (HDZ), Miljenko Ćurić (Domovinski pokret), Miroslav Škoro, Siniša Šukunda (HDZ), Bono Bošnjak i Antonio Dilber.

E sad, hoće li Plenković ostati miran i praviti se kao da se ništa nije dogodilo ili će poduzeti neke mjere. Jer dok Plenković Škorin Domovinski pokret naziva neprestano eksperimentom, njegovi kandidati očiti misle drugačije.

Uglavnom Dubrava ostaje mjesto gdje se dogodilo nemoguće. Nešto što se i od HDZ-a i Škore nije očekivalo. Na potezu je Plenković kojemu je stolica dobro poljuljana.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Izvor/ Teleskop.hr

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI