ZAŠTO PLENKOVIĆEV HDZ PODMEĆE OBITELJI KARAMARKO? Iz aviona se vidi da je riječ o osveti, a ona se ponekad vrati kao bumerang

ZAŠTO PLENKOVIĆEV HDZ PODMEĆE OBITELJI KARAMARKO? Iz aviona se vidi da je riječ o osveti, a ona se ponekad vrati kao bumerang

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da je u policijskoj akciji danas ujutro između ostalog i supruga Tomislava Karamarka. Čudno je da se Karamarkova supruga našla u krugu privedenih upravo sada kad se kreće s predizbornom utrkom. Jedan od razloga može biti i to da se Karamarko kao član HDZ-a spominje neprestano u nekakvim predizbornim kombinacijama. Bilo kao budući suradnik Škore ili Brune Esih. Možda je to osveta ili kako je Penava rekao igranje đonom, ali onda slijedi kao protuudar lakat.

Čudno je još nešto. Na dokazane malverzacije Josipa Galinca koji je uništio Industrogradnju i za koje smo mi istragom našega portala objavljivali njegov kriminal nikada represivni državni aparat nije profunkcionirao, pa čovjek koji je dobrano oštetio Industrogradnju, brojne radnike pa i državu mirno spava. Najvažnije je da se nije zamjerio HDZ-u pa mu može biti.

Tomislavu Karamarku se nije moglo ništa pa se pribjeglo sankcioniranju njegove supruge Ane. Iz aviona se vidi da je riječ o osveti doajena HDZ-a Šeksa i ekipe oko Plenkovića, a ona se ponekad vrati kao bumerang.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Privatna arhiva

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI