Čestitka Plenkovića kardinalu Bozaniću: Neka nas Božić potakne još ustrajnije graditi pravednu i gospodarski naprednu Domovinu

Čestitka Plenkovića kardinalu Bozaniću: Neka nas Božić potakne još ustrajnije graditi pravednu i gospodarski naprednu Domovinu

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković uputio je u ponedjeljak božićnu čestitku kardinalu Josipu Bozaniću, nadbiskupu zagrebačkom, zaželjevši da nas blagdan Isusova rođenja potakne da još ustrajnije gradimo uređenu, pravednu i gospodarski naprednu Domovine.

“Uzoriti gospodine kardinale, neka nas radosni kršćanski blagdan Isusova rođenja potakne da otvorenih srca još ustrajnije nastavimo izgradnju uređene, pravedne i gospodarski napredne Domovine, kao i blagostanja za svakog hrvatskog čovjeka. U vrijeme Božića posebno smo svjesni važnosti uspostave društva utemeljenog na kršćanskom načelu solidarnosti i brizi za najpotrebitije.

U ime hrvatske Vlade i svoje osobno od srca želim blagoslovljen i čestit Božić Vama, kao i svim svećenicima, redovnicama, redovnicima i vjernicima Zagrebačke nadbiskupije i čitavog katoličkog puka”, naveo je premijer Plenković u božićnoj čestitci kardinalu Bozaniću, priopćeno je iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je božićnu čestitku i predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije, zadarskome nadbiskupu mons. Želimiru Puljiću.

“Radosni kršćanski blagdan Isusova rođenja potiče nas da ustrajemo u izgradnji društva solidarnosti, prosperiteta i pravednosti. Neka nas svjetlo Božića vodi u služenju hrvatskom narodu i našoj Domovini,” stoji u čestitci koju je premijer Plenković u ime Vlade i u svoje ime uputio nadbiskupu Puljiću i svim svećenicima, redovnicama i redovnicima Hrvatske biskupske konferencije te svim katoličkim vjernicima u Hrvatskoj. (Hina)

Foto/N1-Hrvatska

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI