Plenković vratio hrvatski narod među slobodne i punopravne europske nacije

Plenković vratio hrvatski narod među slobodne i punopravne europske nacije

Gotovo svatko koga sretnete u Hrvatskoj ima priču ili mišljenje o Andreju Plenkoviću. Najrelevantnije pitanje, koje ostaje, što je to u Plenkoviću što ga je učinilo popularnim, ponekad do razine gotovo histerije našeg šašavog i srčanog naroda? Očito su se Hrvati i Hrvatice počeli povezivati ​​s politikom Plenkovića za dobrobit svoje zemlje jer, tvrdili su, odjednom su se pojavile sve te mogućnosti kroz članstvo Hrvatske u Europskoj uniji.

Na nedavnim izborima za Europski parlament u Hrvatskoj u središtu pozornosti je bio ponajviše Andrej Plenković, hrvatski premijer i čelnik HDZ-a, koji je osigurao nevjerojatnih 101.721 glas hrvatskih građana. Ova povijesna pobjeda Andreja Plenkovića i HDZ-a na izborima za Europski parlament potvrda je Plenkovićevog snažnog vodstva te izvanredan nastup Plenkovića koji je u super izbornoj godini označio novu eru hrvatske politike.

Hrvatska, ma kakva ona bila nikada je ne ću napustiti!

Predizborna strategija Andreja Plenkovića odigrala je ključnu ulogu u povijesnoj pobjedi Hrvatske demokratske zajednice na izborima za Europski parlament, a on kao predsjednik HDZ-a i glavni kandidat te stranke na izborima, uz taj pobjednički strateški pristup i snažno vodstvo bili su očito i više nego vjetar u leđa tijekom cijele kampanje. Plenkovićev naglasak na jedinstvu, stabilnosti i napretku odjeknuo je među hrvatskim biračima, što je dovelo do značajne potpore i pobjede HDZ-a. Plenkovićeva odluka da se plasira na čelo liste HDZ-a za izbore pokazala se uspješnom, osvojivši većinu glasova i osiguravši šest mandata, što je opisano kao “veliki uspjeh”. Naime, Plenković je osigurao najviše preferencijalnih glasova na izborima, čime je dodatno naglasio svoju popularnost kao najdugovječniji predsjednik HDZ-a i predsjednik Hrvatske Vlade.

UTJECAJ REPUTACIJE! Plenković nakon Franje Tuđmana svojim patriotizmom osvaja povjerenje Hrvata i Hrvatica

Usredotočujući se na ključna pitanja i predstavljajući jasnu viziju budućnosti Hrvatske u Europskoj uniji, Plenković je uspješno okupio podršku HDZ-u, čime je u konačnici osigurao impresivni učinak HDZ-a koji debelo učvršćuje njihovu poziciju moći u hrvatskoj politici. Ova pobjeda pokazala je povjerenje hrvatskog naroda Plenkoviću i njegovoj stranci te istaknula važnost njihove uloge u oblikovanju budućnosti Hrvatske kroz parlament Europske unije. Općenito, Europski izbori 2024. u Hrvatskoj poslužili su kao studija slučaja koja ilustrira snažnu potporu i odobravanje Plenkoviću kao čelniku HDZ-a, naglašavajući povjerenje članova stranke i birača u njegovo vodstvo i kandidate koje je podupirao.

Hrvati vjeruju da su HDZ i Plenković najbolja opcija za vođenje zemlje prema naprijed

Kroz povijest nije bilo boljeg čuvara Hrvatske slobode, nema boljeg branitelja ranjivih od Plenkovića, koji je od civilnog društva, angažiranih građana mobilizirao druge da rade u ime Hrvatske države. Politički život zarobio je Plenkovića za budućnost svih Hrvata i Hrvatica da stvori pravo da sami odlučujete o svojoj budućnosti – da se uzdignete onoliko visoko koliko vas vaš talent i naporan rad odvedu. E, pa to je postignuće.

ANDREJ PLENKOVIĆ – STRATEG KOJI JE UČINIO DA HRVATSKI NAROD POSTANE CIJENJEN U SVJETSKOJ I EUROPSKOJ ZAJEDNICI

Plenkovićevi politički uspjesi govore sami za sebe, jer kao premijer Hrvatske, dospijeva na naslovnice kao snažan lider s jasnom vizijom budućnosti svoje zemlje vodeći ih prema boljoj, sigurnijoj i pravednijoj budućnosti. Osim toga, postignuća pokazuju Plenkovićevu sposobnost da učinkovito vodi u kriznim vremenima i da napravi pozitivne promjene za svoju zemlju. Andrej Plenković znao je da mora postati najdugovječniji državnik u povijesti Hrvatske koji djeluje iznad ili izvan ograničenja nametnutih stranačkom političkom i lojalnošću ako želi svoju voljenu Domovinu doista usmjeriti na nepokolebljiv put prosperitetne demokracije.

Tekst i foto: Božidar Bebek/ Totalno HR

Plenković je na putu da ostane upamćen kao najmoćniji hrvatski državnik, ako ujedini desno stranačko tijelo pridobit će građane i zajamčeno dobiva izbore 2024. godine

Srce jednog državnika treba biti u glavi! U svijetu politike savezi su ključni za uspjeh

PLENKOVIĆ LIDER KAKVOG HRVATSKA ŽELI – Očuvao je zdravlje građana ali je očuvao i gospodarstvo

Najistaknutiji lider 21. stoljeća! Politički izazovi s kojima se suočava kandidatura Andreja Plenkovića, samouvjereno ide po treći mandat, uz sve fabricirane afere lako će to ostvariti

 

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI