Plenković se postavio kao moderan vođa i očito je da bi mogao nastaviti s uspješnim rezultatima ako mu to narod dozvoli!

Plenković se postavio kao moderan vođa i očito je da bi mogao nastaviti s uspješnim rezultatima ako mu to narod dozvoli!

Evo, još malo pa prestalo. Izbori su pred vratima i sad već svatko zna kako će i za koga dati svoj glas. Ostaju nam još neka sučeljavanja ali manje – više sve se zna i nema tajni.

U nedjelju ćemo odlučiti hoćemo li kako smo do sada ili ćemo naći nešto novo. Mišljenja smo da bi ipak za dobrobit Hrvatske bilo dobro da Plenkovićeva vlada nastavi kontinuitet. Ruku na srce, usprkos aferama u HDZ-u, na koje Andrej Plenković i nije mogao utjecati, rezultati su ipak vidljivi. U najgorim trenucima krize premijer se postavio kao lider, jer samo lideri u takvim situacijama donose važne i presudne odluke. U onom prvom dijelu epidemije sačuvali smo i gospodarstvo i ljude.

Plenković se postavio kao moderan vođa i očito je da bi mogao nastaviti s uspješnim rezultatima ako mu to narod dozvoli i svojim glasovima da zeleno svijetlo za to.

Zato smatramo da bi on trebao i dalje voditi zemlju jer ne vidimo tko bi tako od političkih protivnika mogao odmah uskočiti u sedlo i nastaviti s uspješnim rezultatima. Plenković se pokazao kao uspješan vođa koji ne dvoji kad je potrebno donijeti bitnu odluku za hrvatski narod a te su odluke uglavnom bile ispravne.

Pustimo Plenkoviću da još četiri godine radi na onome što je počeo.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Ilustracija

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI