PLENKOVIĆ U PROBLEMU? Škoro odaslao moćnu poruku: Radimo na tome da objedinimo ljude na istoj strani kontra HDZ-a i SDP-a i njihovih žetončića

PLENKOVIĆ U PROBLEMU? Škoro odaslao moćnu poruku: Radimo na tome da objedinimo ljude na istoj strani kontra HDZ-a i SDP-a i njihovih žetončića

Tekst koji se pojavio u novom izdanju časopisa i portala 24.sata.Express-a kako se očekuje pakt Miroslava Škore, Tomislava Karamarka i Brune Esih ne može se drugačije protumačiti nego kao još jedan spin koji je potekao od premijera i šefa HDZ-a Andreja Plenkovića. Spin je ubačen prije svega kako bi se dodatno naštetilo Karamarku u očima članova HDZ-a i kako bi ga se na taj način eliminiralo iz redova stranke.

S druge strane takav jedan pakt bi se mogao očekivati u nekim drugim okolnostima. Mogao bi se očekivati u situaciji kad bi na čelu HDZ-a bio Tomislava Karamarko. Onda bi pakt Škore i njega bio itekako izglediv, a možda bi bio spas i za HDZ u predstojećim izborima. Ovako, dok je na čelu vladajućih Andrej Plenković, ni u snu se ne može očekivati da bi Škoro prihvatio takav pakt.

Uostalom, sam Škoro je rekao: “Mislim da gradimo jednu pobjedničku koaliciju. Dobro napredujemo, na putu smo da stvorimo čvrstu koaliciju koja će se suprotstaviti tom političkom duopolu koji nas ugnjetava dvadeset godina, radimo na tome da objedinimo ljude na istoj strani kontra HDZ-a i SDP-a i njihovih žetončića”, tako da je s time priča završena.

To je još jedan razlog više da se u HDZ-u počnu drugačije odnositi prema Karamarku jer se on nekako nameće kao spasitelj svega onoga što su u prošlom vremenu u stranci upropastili.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI