HVALE ME USTA MOJA: Plenković rekao Hrvatska je danas bolja zemlja nego 2016…Ma po čemu?!

HVALE ME USTA MOJA: Plenković rekao Hrvatska je danas bolja zemlja nego 2016…Ma po čemu?!

Lijepo nam se danas premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković napričao na Hrvatskom radiju i još kad bi to sve bilo tako kako je rekao bilo bi sasvim u redu. Ali nije.. Kaže predsjednik HDZ-a kako im je cilj osvojiti 61 mandat, koliko je osvojio i na prethodnim izborima. Ako to i bude tako u što sumnjamo s pravom, najmanje će biti zasluga Plenkovića.

Osim toga od centra desno postoje, Most i Škorin Domovinski pokret, a upravo od Škore je Plenković bježao kao vrag od tamjana. Ovako će se opet glasovi raspršiti a za to će krivicu morati prihvatiti upravo Plenković. Uz to, Plenković se ignorantski odnosi prema ljevici, SDP-u i koaliciji Restart, sasvim siguran da će i prije utakmice upisati pobjedničke bodove. Pogrešno!

Plenković nam danas tvrdi kako je Hrvatska bolja nego što je bila 2016. kada je njegova vlada preuzela vlast. Puno toga je Plenković nabrojao što ide u korist još aktualne vlasti, a nije nabrojao i ono negativno koje prati vladajuću stranku. Da je htio i da je imao snage mogao je riješiti i te tamne oblake koji su se nadvili nad HDZ-om posebno sa posljednjom aferom vezanom uz Josipu Rimac koja je bila obećavajući i provjereni hadezeovski kadar.

Kad se hvalio uspjesima mogao se „pohvaliti“ i propuštanjem ali i nečinjenjem onoga što je mogao učiniti.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI