(VIDEO) Plenković: “HDZ je druga lista na razini Zagreba, što je izrazito dobro, to je nova generacija HDZ-ovih političara”

(VIDEO) Plenković: “HDZ je druga lista na razini Zagreba, što je izrazito dobro, to je nova generacija HDZ-ovih političara”

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković ocijenio je u nedjelju da je rezultat HDZ-a na lokalnim izborima bio jako dobar i pobjednički, a HDZ će u iduće četiri godine imati najviše župana, gradonačelnika i općinskih načelnika.

„Naš rezultat je jako dobar, pobjednički, kada se pogledaju ukupni rezultati HDZ će ponovo izaći kao stranka koja će u iduće četiri godine imati najviše župana, gradonačelnika i općinskih načelnika”, izjavio je Plenković u zagrebačkom izbornom stožeru HDZ-a i čestitao svima koji su sudjelovali na izborima, te posebno zahvalio sugrađanima koji su dali povjerenje kandidatima HDZ-a i partnera.

Drago mu je što su četiri HDZ-ova kandidata izravno u prvom krugu pobijedila u izborima za župane, te što u drugi krug u osam županija kandidati HDZ-a ulaze s uvjerljivim vodstvom.

Posebno je izdvojio dobre rezultate Garija Cappellija i Anđelka Stričaka u Primorsko-goranskoj i Varaždinskoj županiji, a čestitao i Ivanu Radiću u Osijeku i Vici Mihanoviću u Splitu.

Što se tiče HDZ-ova kandidata u zagrebu Davora Filipovića, Plenković je naglasio da je on za stranku nova kvaliteta, da se fantastično isprofilirao u kampanji, te da su dobili političara pravog formata za velike utakmice.

„HDZ je druga lista na razini Zagreba, što je izrazito dobro, to je nova generacija HDZ-ovih političara u Zagrebu i vjerujem da će oni radom na terenu u sljedećim godinama stjecati više iskustva i nuditi još bolja rješenja za Zagreb”, rekao je Plenković. (Hina)

Foto: HINA/ Damir Senčar

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI