Planirate li vjenčanje, svakako posjetite 15. Wedding EXPO!

Planirate li vjenčanje, svakako posjetite 15. Wedding EXPO!

U paviljonu 8A Zagrebačkog Velesajma od 25. – 27. 10. održava se 15. po redu sajam vjenčanja Wedding EXPO. Ulaz na sajam je besplatan, a osim bogate ponude brojnih izlagača, posjetitelje očekuju i atraktivne modne revije, nagradne igre i fantastični sajamski popusti.

Zadnji vikend u listopadu rezervirajte za najveći sajam vjenčanja na kojem će više od 120 izlagača predstaviti svoje ponude.

„Pred nama je jubilarni 15. Wedding EXPO i osobito smo ponosni što su nam se ove godine pridružili izlagači iz Slovenije i Bosne i Hercegovine pa sajam polako prerasta u međunarodni. Novost koju želimo istaknuti je digitalni vodič kroz sajam koji će zamijeniti dosadašnje tiskane kataloge, a to je naš mali doprinos brizi za okoliš.“ – kaže vlasnica Wedding Cityja i organizatorica sajma Dea Olup.

Svečano otvorenje sajma je u petak u 14:00 sati uz pozdravne riječi organizatora i domaćina te prigodnu modnu reviju.

Sajam će u subotu i nedjelju biti otvoren od 10:00 – 20:00 sati, a revije vjenčanica, svečanih haljina i opreme za klencerice održavat će se svaki dan.

U subotu u 16:00 sati na programu je samostalna revija vjenčanica salona Nancy Showroom, a u 18:00 sati revija salona Wedding City Zagreb na kojoj će, uz profesionalne manekenke, nastupiti i stvarne mladenke.

Detalje o nadolazećem sajmu vjenčanja možete pratiti na: www.facebook.com/WeddingExpo.hr/

Foto: Wedding City, Luna Novias

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI