VIDEO – Jakov Perković o kriminalu u HBŽ-u: Vrijeme je da se svemu tome stane na kraj

VIDEO – Jakov Perković o kriminalu u HBŽ-u: Vrijeme je da se svemu tome stane na kraj

Predsjednik Hrvatske liste za Livno, Jakov Perković, održao je tiskovnu konferenciju na temu korupcije i kriminala u institucijama vlasti, a prije svega u policiji i pravosuđu u Hercegbosanskoj županiji, prenosi regionalni portal Dnevno.ba.

U svom četrdesetminutnom obraćanju, predsjednik HLL-a je predočio dokaze iz kojih se nedvosmisleno potvrđuje, da su MUP Hercegbosanske županije i neke udruge proistekle iz Domovinskog rata HVO HBŽ obmanjivale javnost, kada su tvrdili da je riješen slučaj nestanka arhive ZP Tomislavgrad.

Hrvatska lista za Livno poziva sve institucije vlasti u Hercegbosanskoj županiji i BiH, da prestanu obmanjivati javnost o provođenju istraga o počinjenim teškim kaznenim djelima, u kojima su sudjelovali nositelji izvršne i sudske vlasti na svim razinama vlasti.

Hrvatska lista za Livno i dalje će ukazivati na korupciju i kriminal, te objavljivati dokaze o počinjenom kriminalu od strane dužnosnika policije, suda i tužiteljstva, jer se radi o sprezi politike i kriminala s nositeljima izvršne i sudske vlasti.

Cijeli intervju s Jakovom Perkovićem možete pogledati u videu…

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI