Pavičić Vukičević predala potpise za kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba

Pavičić Vukičević predala potpise za kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba

Jelena Pavičić Vukičević, kandidatkinja stranke Bandić Milan 365 za gradonačelnicu Zagreba, predala je u četvrtak Gradskom izbornom povjerenstvu potpise za svoju te kandidature njezinih zamjenika – Ivice Lovrića i Otta Barića.

Pavičić Vukičević novinarima je izjavila kako su potpise prikupljali samo proteklog vikenda, poštujući sve epidemiološke mjere, prikupili su ih više nego je potrebno, a od izbornog povjerenstva očekuju da ih tijekom dana dodatno provjeri.

Zahvalila je Zagrepčankama i Zagrepčanima koji su podrškom njezinoj kandidaturi, kako je rekla, dali zapravo podršku i suglasnost “za jedan kvalitetan i ozbiljan izborni program”.

“Za izborni program koji potiče na sigurnost socijalnih, ali i svih drugih mjera koje čine kvalitetu života u našem gradu, na rješenje prometnih gužvi, odlagališta otpada, odnosno zbrinjavanja otpada te za jaču participaciju, za uključenje naših sugrađana u sve procese odlučivanja”, istaknula je.

Pavičić Vukičević kao najbitnije u svom programu navodi obnovu Zagreba nakon potresa te novi investicijski zamah koji će dovesti novo zapošljavanje i novi polet u gradu.

Ostale gradonačelničke kandidate pozvala je da se u kampanji za naklonost birača natječu programima, argumentima i činjenicama, ne niskim udarcima i lažima.

Na pitanje hoće li u slučaju izborne pobjede nastaviti suradnju s HDZ-om, odgovorila je kako su joj suradnici njezin tim i sugrađani te nudi jedino tu suradnju.

Odbacila je prozivke da je slogan “posudila” iz krilatice HDZ-ove kampanje za prošlogodišnje parlamentarne izbore “Odvažno za Hrvatsku”, jer je krilatica njezine kampanje “Odvažna i svoja”. (Hina)

Foto: Izvor/ Facebook/ Jelena Pavičić Vukičević

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI