PARLAMENTARNI IZBORI ZA HDZ VIŠE NISU MAT, VEĆ PAT!?

PARLAMENTARNI IZBORI ZA HDZ VIŠE NISU MAT, VEĆ PAT!?

Ovo vrijeme prije predizborne kampanje svi troše korisno, pišući svoje programe koje će ponuditi glasačima. Pišući programe bi trebali znati da ljudi znaju što žele i hoće pa bi se trebali potruditi da budu na pragu njihovih želja.

Hoće li HDZ sam u izbornu bitku još se ne zna ali ako misle s nacionalnim manjinama i Hrebakom iz HSLS-a onda im je bolje da idu sami. Oni će ionako u post izborima biti plijen kojeg će se svaki pobjednik željeti domoći kao i raznoraznih žetončića i prebijega koji samo koriste tuđe liste da se domognu Hrvatskog sabora.

Što se tiče HNS-a oni su izdašno naplatili svoj pakt s HDZ-om jer je više haneseovaca uhljebljeno nego što je dobilo priliku da se pomogne članovima HDZ-a koji su svojim radom i trudom zavrijedili da pomisle i na njih.

Teško da će itko dobiti izbore s nadmoćnim brojem ruku u Saboru tako da od apsolutne vladavine neće biti ništa. Zato je potrebno naći dobru udavaču koja će omogućiti natpolovičnu većinu.

Dakle teško da će biti mat, Više izgleda ima pat. Naravno, ako se u to sve ne umiješa Bandić koji će iz rukava izvući svoje adute i pomoću njih vladati onda im Domovinski pokret Miroslava Škore neće ni trebati.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI