Pampersove najbolje pelene sa zaštitom kože s 5 zvjezdica: “vaša beba neće osjetiti ništa drugo osim čiste ljubavi”

Pampersove najbolje pelene sa zaštitom kože s 5 zvjezdica: “vaša beba neće osjetiti ništa drugo osim čiste ljubavi”

U Zagrebu se na tri lokacije održava vikend Pampers Pants promocija gdje ljubazne djevojke djele besplatne uzorke Pampers Pants-a na lokacijama Trg bana Jelačića, Jarun te Maksimir.

Zainteresirani prolaznici mogu uzeti svoj primjerak Pampers Pants-a te se slikati sa maskotom medeka.

Partnerstvo Pampersa i UNICEF-a

Pampers Pants su pelene gaćice koje su namjenjene djeci od 6 mjeseci uzrasta pa do izaska iz pelena. Idealne su za odvikavanje od pelena.

Pampers ima dvije linije gaćica:Pampers Pants i Pampers Premium Care Pants te veličine 3, 4, 5, 6. Lako se navlače te skidaju povlačenjem šava sa strane. Zadržavaju bebinu guzu suhom i do 12h, kao normalne pelene.

Napredak Pampersa od 2006.

Inicijativa koju provode Pampers i UNICEF do sada je pomogla eliminirati neonatalni tetanus i tetanus rodilja u 19 zemalja.

Trenutno se radi na eliminaciji te bolesti u još 19 zemalja.

Pampers i UNICEF zajedničkim snagama ostvaruju svoju misiju iskorjenjivanju neonatalnog tetanusa diljem svijeta.

Pampers ističe ponos što može objaviti da su pomogli eliminirati tu bolest u 19 zemalja – u Burkini Faso, Gvineji Bisao, Istočnom Timoru, Kamerunu, Laosu, Gani, Ugandi, Liberiji, Tanzaniji, Obali Bjelokosti, Sijera Leoneu, Gabonu, Mjanmaru, Senegalu, Kambodži, Mauritaniji i Mauricijusu – te nastavljamo pomagati UNICEF-U u još 19 zemlji gdje neonatalni tetanus i dalje predstavlja prijetnju.

Od početka ovog partnerstva svake su sekunde jedna majka i njezina beba dobile cjepivo, te su na taj način pomogli zaštititi sto milijuna majki i njihove djece od neonatalnog tetanusa diljem svijeta.

Međutim, gotovo 67 milijun žena i njihove novorođenčadi još uvijek je izloženo riziku od te opake bolesti.

Sve to znači samo jedno: trebamo nastaviti s ovom misijom.

U suradnji s UNICEF-om i uz potporu predanih roditelja poput vas želimo napraviti korak dalje i pomoći eliminirati neonatalni tetanus u cijelom svijetu, navodi se na službenoj stranici Pampersa.

Autor/Totalno.hr/Foto/Božidar Bebek

 

About Author

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI