Maras: SDP ide u otvoreni rat s “netransparentnom i korumpiranom vlasti u Zagrebu”

Maras: SDP ide u otvoreni rat s “netransparentnom i korumpiranom vlasti u Zagrebu”

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras najavio je da će SDP od DORH-a tražiti i da ispita je li bilo koruptivnih i kriminalnih radnji prilikom posjeta gradonačelnika Milana Bandića Dubaiju kako bi građani bili sigurni da Bandić nije i na taj način zloupotrijebio njihovo povjerenje.

“Mislim da imamo koruptivni dogovor između gospodina Plenkovića i gospodina Bandića jer ovakav Memorandum bez gospodina Plenkovića i njegove suglasnosti ne bi bio potpisan. Ukoliko HDZ danas na Skupštini pokaže svojim djelovanjem da to nije tako, volio bih da razuvjeri Zagrepčane i Zagrepčanke”, rekao je Gordan Maras koji je, kako nije gradski zastupnik, konferenciju upriličio ispred Gradske skupštine.

“Sramotno je da na taj način netko upravlja sa zagrebačkom imovinom. Ja bih rekao da je ovo Kuščević na kvadrat primjer, a ako HDZ iskreno ne podržava model na koji je funkcioniraobivši ministar Lovro Kuščević na Braču, onda sigurno neće stati ni iza GUP-a ni iza ovakvog Memoranduma. Ukoliko su sa figom u džepu smijenili Kuščevića, u ovom slučaju će stati iza Bandića”, poručio je Maras.

Poručio je Bandiću da se neće više ponašati kao da mu je to ‘ćaćino’ te je najavio da SDP u sljedećih godinu i pol “ide u otvoreni rat s “netransparentnoj i korumpiranoj vlasti u Zagrebu” u predstojećih godinu i pol najavio rat “kako bi Zagreb konačno prodisao i kako bi pokrenuli grad”.

Autor/ Totalno.hr/ Hina/ Foto/ Božidar Bebek

 

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI