OSOKOLIO SE Predsjednik zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman odbrusio Milijanu Brkiću: HDZ-ova politika nije nikakvo Užičko kolo

OSOKOLIO SE Predsjednik zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman odbrusio Milijanu Brkiću: HDZ-ova politika nije nikakvo Užičko kolo

Predsjednik zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman u subotu je na Facebooku reagirao na Brkićevo negodovanje i prozivke poručivši mu da HDZ-ova politika nije nikakvo Užičko kolo na Trgu bana Josipa Jelačića, koju on želi prikazati kao nekakvu metaforu hrvatske političke zbilje nakon što je bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić komentirajući folkloraše iz Srbije koji su jučer na Trgu bana Josipa Jelačića otplesali užičko obrušio na svoju stranku HDZ i Andreja Plenkovića.

Objavu Mislava Hermana prenosimo u cijelosti:

“Kolo koje nikoga ne zanima:

HDZ danas podržava isti broj građana Hrvatske kao i nakon Oluje. Taj HDZ nije idealan, ali vodi odgovornu politiku i građani to vide. Naravno da HDZ-ova politika nije nikakvo Užičko kolo na Trgu bana Josipa Jelačića, koje neki žele prikazati kao nekakvu metaforu hrvatske političke zbilje.

Zapanjujući je stupanj nemaštovitosti u traženju izlike za ponavljanje izlizanih i protokom vremena davno demantiranih teza o tobožnjem žrtvovanju nacionalnog ponosa i interesa u zamjenu za međunarodne karijere. Fascinantan je napor da se povežu stvari koje nikakve međusobne veze nemaju. Kolo u kojem se takve teze kreiraju odavna je izgubilo korak s vremenom i poveznicu sa stvarnošću. Kolo je to koje nikoga ne zanima”, objavio je na društvenoj mreži Mislav Herman.

Podsjetimo, Bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić nakon duže stanke u javnosti komentirao je na društvenoj mreži Facebook folkloraše iz Srbije koji su jučer na Trgu bana Josipa Jelačića otplesali užičko kolo te je u statusu prozvao HDZ i Andreja Plenkovića rekavši, da bi narod valjda trebao još i zaplesati Užičko kolo kako bi se ostvarile nečije osobne međunarodne ambicije.

Autor/ Totalno/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI