SAMO OPUŠTENO! Predsjednica Grabar-Kitarović: Kao i svaka žena i ja ujutro stanem pred ormar jer “nemam šta za obuć”

SAMO OPUŠTENO! Predsjednica Grabar-Kitarović: Kao i svaka žena i ja ujutro stanem pred ormar jer “nemam šta za obuć”

Predsjednica države u opuštenom razgovoru s voditeljicom Radia Mrežnica Sanjom Doležal otkrila je neke tipično ženske stvari. Tako je otkrila da preferira ribu, a ne meso, da joj je ipak draže pivo jer je na crno vino intolerantna, da više voli slano a ne slatko, ali i da joj je najdraža pjesma Novih fosila “Košulja plava”. A voli li više zabavnjake ili narodnjake, predsjednica otkriva da “ovisno o prigodi”.

Otkrila je da se najbolje opušta u druženju s djecom kada ispeku kokice i provode zajedničko vrijeme jer je “tata strožiji od nje”.

Voditeljica Sanja se nije dala smesti u “ispitivanju” predsjednice i tipičnim “ženskim” pitanjima, od toga što stavlja na lice da ima tako dobar ten do onog stane li ujutro pred ormar i kaže onu famoznu : “Nemam što za obuć’”. Ispalo je da unatoč tome što je šefica države ima “problem” jer “nema što obuć’”.

– Naravno da imam problem kao i svaka žena ujutro jer nemam šta za obuć’, priznala je pa dodala Sanji Doležal da je “primjetila da je i ona ukrala dvije haljine iz njenog ormara”.

Tajna njenog dobrog tena je krema sa zaštitnim faktorom, a predsjednica se čuva sunca. – Nafljaskam ujutro malo tekućeg pudera i šminke i onda to izdrži cijeli dan, dodala je predsjednica kroz smijeh.

U opuštenom razgovoru na Radio Mrežnici predsjednica je obećala da će doći sigurno provesti barem dan odmora na prekrasnim rijekama.

Cijeli intervju možete pročitati i preslušati na priloženom linku.. http://radio-mreznica.hr/predsjednica-opusteno-nasoj-sanji-dolezal-kao-i-svaka-zena-i-ja-ujutro-stanem-pred-ormar-jer-nemam-sta-za-obuc/

Izvor/Radio Mrežnica

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI