OMILJEN MEĐU ČLANSTVOM – ŽELJKO TURK NA PRAGU PREUZIMANJA HDZ-A ZAGREBAČKE ŽUPANIJE: Njemu peradarska aktivnost nije potrebna za pobjedu!

OMILJEN MEĐU ČLANSTVOM – ŽELJKO TURK NA PRAGU PREUZIMANJA HDZ-A ZAGREBAČKE ŽUPANIJE: Njemu peradarska aktivnost nije potrebna za pobjedu!

Kao što smo već pisali, sutra će se u HDZ-u dobiti odgovori na mnoga pitanja, odnosno saznat ćemo tko će voditi lokalne organizacije ove stranke u narednom razdoblju.

Kandidature za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije predali su gradonačelnik Zaprešića Željko Turk koji je vrlo omiljen među članstvom i odvjetnik te predsjednik Visokog suda časti HDZ-a Damir Mikuljan, koji će u međusobni dvoboj.

Kandidati za potpredsjednike u timu Turka su Javor Bojan Leš, Tomislav Landeka, Tomislav Masten i Božidar Škrinjarić.

Za potpredsjednike u timu Damira Mikuljana kandidirali su se Marica Mikec, Josip Mahović, Tomislav Lukšić i Franjo Lazanin.

HDZ-u u nedjelju slijede unutarstranački izbori koji će po svemu sudeći proteći u zanimljivom tonu kokodakanja. Riječ je o Županijskoj organizaciji kojoj je peradarska aktivnost postala omiljena.

Za čelnike većine stranačkih organizacija kandidirao se po jedan kandidat, Ovi izbori kako i eventualni drugi krug 6. prosinca su samo nastavak izbornog procesa koji je počeo izborom predsjednika stranke Andreja Plenkovića, njegovog zamjenika Tome Medveda i četiri potpredsjednika – Olega Butkovića, Ivana Anušića, Branka Bačića i Zdravke Bušić. Sutra će tako zaokružiti izborni proces za naredne četiri godine.

Kome će kokoške donijeti pobjedu u nedjelju ostaje da se vidi ali je očito kako jedno krilo stranke postaje kokošarsko.

VELIKA PODRŠKA ČLANOVA: Gradonačelnik Zaprešića i član Predsjedništva HDZ-a Željko Turk predao preko 1900 potpisa za kandidaturu predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije


Autor/ Totalno.hr/ Foto: HDZ

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI