“Okupacija sjedišta HDZ-a” Milinović: “Naša misija je uspjela, dobili smo jamstvo da će izbori biti 9. rujna, imamo izbore”

“Okupacija sjedišta HDZ-a” Milinović: “Naša misija je uspjela, dobili smo jamstvo da će izbori biti 9. rujna, imamo izbore”

Izaslanstvo ličkih HDZ-ovaca stiglo je poslije 18 sati u stranačku središnjicu u Zagrebu, uzvikujući prije ulaska u zgradu “Franjo, Franjo” i pjevajući „Zovi, samo zovi”, a predvodio ih je Darko Milinović koji je poručio da traže datum održavanja izbori za čelnika gospićkog ogranka stranke.

Oko 21:35 Milinovićevi pobunjenici počeli su izlaziti iz sjedišta stranke, iako je prije toga Milinović tvrdio da će ostati tamo dok se ne ispune njihovi zahtjevi, piše Index.hr.

“Naša misija je uspjela, dobili smo jamstvo da će izbori biti 9. rujna, imamo izbore”, rekao je Milinović.

“Razgovarao sam s povjerenikom za HDZ Ličko-senjske županije i državnim tajnikom Darkom Nekićem i rekao mi je da će izbori za županiju biti 9. rujna. Ne može se desiti da izbori budu odgođeni tri dana prije zadanog datuma. Za izbore u Gospiću smo spremni bilo kad, ne mogu nas oni toliko puta raspustiti koliko mi puta možemo pobijediti. Evo, naša misija je završena, ovo su pošteni i radišni ljudi. U središnjicu ujutro gospođa koja čisti stranku nema što čistiti, oni su pospremnili sve za sobom. Hvala svima, idemo pobijediti i spremni smo za izbore u Gospiću, ma kada oni bili. Mislili smo da će ovo puno kraće trajati. Kad je krenuo autobus iz Gospića, da su nam potvrdili da će izbori biti 9. rujna, mi bi otišli na grob Franje Tuđmana zapaliti svijetu i otišli kući i bili bi već sada u Gospiću. Ja sam nazvao gospodina Nekića i pitao ga jamči li izbore 9. rujna i on je rekao”, rekao je Milinović.

“Gospić je na nogama, pozivam sve na izađu na izbore i da se odupru bilo kakvim pritiscima. Nisam se čuo s premijerom”, rekao je Milinović, nakon čega se zajedno s članovima Ličkog HDZ-a zaputio prema autobusima kojima su došli i to pjevajući “Bože, čuvaj Hrvatsku”.

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI