Održana Božićna priredba u organizaciji Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava

Održana Božićna priredba u organizaciji Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava

U Centru za odgoj i obrazovanje(COO)Dubrava, u srijedu, 20.prosinca 2017, održana je Božićna priredba koju su priredili učenici te iste škole kako ih vrlo rado zovemo naši mali anđeli. Osobito su oduševili najmlađi koji su zapjevali tradicionalne Božićne ,a i vrlo poznate domoljubne pjesme. Bilo je svega, od dramske izvedbe do plesne skupine “Nikoline”. Božićnoj priredbi prisustvovao je predsjednik Vijeća Gradske četvrti Gornja Dubrava Damir Oniško i mnogobrojni roditelji i uzvanici.

Tom se prilikom mag.rehab.educ. Željkica Šemper, zamjenica ravnateljice, zahvalila gosp. Damiru Onišku na donaciji i sredstvima prikupljenim na Božićnoj humanitarnoj manifestaciji DJECA DJECI, održanoj 12. prosinca 2017. u Narodnom sveučilištu Dubrava kao i vijećnici mr.sc. Andreji Marcetić, koordinatorici manifestacije, i bivšoj predsjednici Upravnog vijeća Centra.

Gosp. Damir Oniško zahvalio se Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava na dosadašnjoj suradnji i partnerstvu tijekom organiziranja humanitarnih aktivnosti Vijeća Gradske četvrti Gornja Dubrava. Naveo je kako je poznato da Grad Zagreb skrbi o potrebama osoba s invaliditetom te je osobito osjetljiv na potrebe naših najmlađih sugrađana. Tom prilikom se zahvalio na suradnji i Romani Galić, univ.spec.act.soc., pročelnici Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, suradnici na ovom i na nizu drugih humanitarnih projekata i aktivnosti u organizaciji Vijeća Gradske četvrti Gornja Dubrava.

Voditeljica odsjeka Dom COO Dubrava, mag.rehab.educ. Željkica Šemper istaknula je želju za nastavkom suradnje, te je pozdravila aktivnosti Vijeća Gradske četvrti Gornja Dubrava koja pridonose većoj vidljivosti potreba njihovih štićenika, osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju. Čestitajući Božić istaknula je kako vjeruje da u svakome prisutnome ima dovoljno i ljubavi i radosti, kojima jedni druge  možemo darivati te tako svaki dan u godini možemo doživjeti Božić.

Foto:B.Bebek

[the_grid name=”bozicna-priredba”]

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI