VASO MOTIVATOR Milijan Brkić: U drugom krugu odlučujemo o sudbini Hrvatske i budućnosti naše djece

VASO MOTIVATOR Milijan Brkić: U drugom krugu odlučujemo o sudbini Hrvatske i budućnosti naše djece

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Vaso Brkić koji je uključen u izborni stožer aktualne predsjednice Grabar-Kitarović, poručio je u subotu biračima da ne dopuste da na predsjedničkim izborima pobijedi onaj koji ne okuplja Hrvatsku već je dijeli i znači povratak na staro, dodavši da je Milanović ostavio Hrvatsku bez perspektive.

“Ne smijemo dopustiti da u drugom krugu na predsjedničkim izborima pobijedi onaj koji ne okuplja Hrvatsku već dijeli i znači povratak na staro. Zoran Milanović imao je priliku – a ostavio je iza sebe Hrvatsku podijeljenu na njihove i naše, lijeve i desne. Ostavio je posvađanu Hrvatsku bez saveznika i ikakve perspektive, ostavio je Hrvatsku na koljenima”, napisao je na svome Facebooku Brkić, koji je u drugom krugu kampanje uključen u izborni stožer HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje  Kolinde Grabar-Kitarović.

[ U DRUGOM KRUGU ODLUČUJEMO O SUDBINI HRVATSKE I BUDUĆNOSTI NAŠE DJECE ]Ne smijemo dopustiti da u drugom krugu na…

Objavljuje Milijan BrkićSubota, 28. prosinca 2019.

Birače je pozvao da budu ponosni na Hrvatsku koja nije slučajna država. “U kojoj se samo odlukom Zorana Milanovića na naše branitelje šalju specijalci i skrnave prostori naše katoličke Crkve”, naveo je Brkić, dodavši da zbog žrtve branitelja danas uživamo slobodnu i demokratsku Hrvatsku, koja se temelji na svehrvatskoj pomirbi s početka ‘90-ih, koju je zagovarao Franjo Tuđman. To je domovina Hrvatska u kojoj se poštuju tradicionalne vjerske i moralne vrijednosti, obitelj i domoljublje”, naveo je Brkić. Poručio je da Hrvatska može naprijed samo ako je zemlja s perspektivom, bez podjela i destrukcije, ocjenivši da je zahvaljujući aktualnoj predsjednici Grabar-Kitarović koja se bori za novi mandat,  Hrvatska prepoznatljiva i respektabilna država koja okuplja.

Podsjetimo, Milijan Brkić redovito je optuživao SDP i Zorana Milanovića da ne poštuju hrvatske branitelje, podsjećao da ta stranka nije glasala za neovisnost 1991. godine, rugao joj se da je to stranka “koja voli kupus” i da njome vlada Mao Ce-tung. Da bi na kraju, taj isti Milijan Brkić na svom Facebook profilu 5.2.2018 objavio ovu sudbonosnu poruku: “Nema nama naprijed dok HDZ i SDP ne sjednu zajedno za stol i dogovore se što je najbolje za naš narod i jedinu nam Hrvatsku”. I tako, nakon što nas je Grabar Kitarović odlučila pomiriti s Aleksandrom Vučićem, odjednom Vaso Brkić se želio pomiriti sa SDP-om. Pitamo se tko je tu lud?

Veliki je to korak za Milijana Vasu Brkića. Vidjet ćemo hoće li biti još veći korak za Hrvatsku i nezine građane nakon ovog labuđeg pijeva zamjenika predsjednika HDZ-a.

Autor/ Hina/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI