JESMO LI SVI U KRIVU? Dr. med. Claus Köhnlein: PCR test odgovoran za paniku. Da nema ovog testa, epidemija koronavirusa ne bi ni postojala. “Jačajte svoj imunitet”

JESMO LI SVI U KRIVU? Dr. med. Claus Köhnlein: PCR test odgovoran za paniku. Da nema ovog testa, epidemija koronavirusa ne bi ni postojala. “Jačajte svoj imunitet”

Dr. med. Claus Köhnlein daje posve drugačiji pogled na pandemiju koronavirusom i postavlja zanimljiva pitanja. Njemački liječnik iznosi detalje o Svjetskoj pandemiji koronavirusa i terapiji koja se danas primjenjuje. Osuđuje paniku koju stvaraju znanstvenici, čelnici država i mediji, ali i testove koji, prema ovom vrlo poznatom i uglednom njemačkom doktoru, nisu previše pouzdani i daju 50% lažnih pozitivnih rezultata. Njemački dr. med. Claus Köhnlein u ovom intervjuu koji je dao za Fes TV izložena su pitanju većinska shvaćanja medicine o opasnosti koronavirusa.

Dr. med. Claus Köhnlein: Čitao sam znanstveni časopis The Lancet. Radi se o jednom od najuglednijih medicinskih časopisa u kojem sam pao na izvještaj o pacijentu 50 godina starosti koji je obolio od koronavirusa. Počelo je s kašljanjem, drhtavicom, temperaturom, iscrpljenošću, otežanim disanjem.

Pacijent je liječen visokim dozama: Methylprednisolona tj. visokim dozama kortizona od 600 mg.  Moxifloxacinom, vrlo jakim antibiotikom. Zatim Lopinavirom i Ritonavirom, dva lijeka koji se koriste kod terapije protiv HIV-a, vrlo toksičnim tvarima. Interferonom koji slabi imunitet. I još jednim antibiotikom širokog spektra.

To je sve dovelo da je pedesetogodišnji pacijent preminuo. Prema mom mišljenju, ta terapija je bila loš postupak i ubila je pacijenta. Sve je to učinjeno zbog izazvanog straha. Dali su mu kortizon jer je teško disao. Nakon kortizona u početku mu je bilo bolje jer je upalna reakcija usporena, ali to nije reakcija koja nam treba. Temperatura pada, pacijentu je privremeno bolje, može malo bolje disati, ali to može imati smrtonosni ishod, kao što smo već vidjeli u ovom slučaju.” tvrdi njemački liječnik Köhnlein.

Köhnlein se boji da su u Italiji liječili pacijente na identičan način

“Nisam u Italiji i ne mogu vidjeti medicinsku dokumentaciju, ali ako tako nešto piše u The Lancet znanstvenom časopisu, pretpostavljam da liječnici rade po tom protokolu. I to je prava opasnost koja prijeti. Liječnici rade po ovom protokolu i time, da tako kažemo, ovom terapijom uzrokuju veću smrtnost, tako da cijela situacija izgleda puno opasnija. Što se pravne strane tiče, oni se uvijek drže sigurnosti. Ako tako rade, a pacijent im nakon toga premine, oni nisu učinili nikakvu grešku. Ali, ako nisu ništa učinili, a pacijent im nakon toga umre, onda imaju problem.

Pogledajte cijeli razgovor u priloženom linku pa prosudite sami.. Jesmo li svi u krivu?

Foto: Screenshot/ Video: FES TV

 

About Author

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI