OKRUGLI STOL – Reforma obrazovanja – kurikul povijesti s osvrtom na Domovinski rat

OKRUGLI STOL – Reforma obrazovanja – kurikul povijesti s osvrtom na Domovinski rat

Povodom velike zainteresiranosti braniteljsko stradalničke populacije za područje obrazovne reforme Udruga 100%-tnih HRVI I. skupine organizirat će Okrugli stol na temu: Reforma obrazovanja – kurikul povijesti s osvrtom na Domovinski rat.

Okrugli stol s navedenom temom koji će se održati 17. travnja (utorak) 2018. godine s početkom u 11. sati u prostorijama Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata u Zagrebu, Trg žrtava fašizma 1.

Mnoge društvene skupine zainteresirane su za određena područja u reformi obrazovanja s istim ciljem prilagoditi je potreba i budućnosti koja je pred nama ne zaboravljajući povijest hrvatskog naroda.

Svoj dolazak na Okrugli stol najavili su pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Vlado Prskalo, prof; ministar hrvatskih branitelja general Tomo Medved; ravnatelj Hrvatskog memorijalno – dokumentacijskog centra iz Domovinskog rata prof. dr. sc. Ante Nazor; prof. dr. Slobodan Prosperov Novak; profesorica Ljilja Vokić; profesorica Jasenka Štimac i gosp. Joško Morić.

Autor/Totalno.HR

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI